betiizimm Kızlar merhabaaaa rota virüsü için aşı yaptıranlar var mı bir sorun yaşadınız mı? Ücret olarak ne kadar ödediniz? Doktorlar yazmıyormuş sanırım özel olarak alıyormuşuz ?
Asyaveannesi04 betiizimm ben aldığımda 470di sanırım iki doz da yaptırdım özel bir aşı ağızdan uygulanıyor bence yaptırılması lazım
Deletedmom_75 betiizimm 2020 de yaptırmıştım ikisi o zaman 600 lu bişey di, ama kizim alerjili olmasına rağmen riski göze alarak çok sukur bir problem yasamadim.
Cemre_61 betiizimm 2 doz olarak yapılıyor 2021 yılında 370 tl ödemiştik her bir aşı için ama oğlum bu sene temmuzda rota oldu ve 5 gün hastanede yattık ağır geçti aşıya rağmen
betiizimm PatronBebek ya bende bir kaç eczaneye sordum o fiyatı verdiler ama mama aldığım eczaneyi ayriyeten arayıp sordum 740 lira gibi bir fiyat verdi nedenini sorduğumda da daha önce alınmış ilaç yeni stoklarındaki 1040 liraymış fark yok dedi o yüzden ucuz olanı yaptırcam gibi
betiizimm Pol Pol ilk dozu altı haftalık en geç 14 haftalıkken yapılması gerekiyormuş ikinci doz da 24. Haftasını doldurmadan yaptırılması gerekiyormuş
betiizimm Asyaveannesi04 aynen bende çok araştırdım yapılması gereken bir aşıymış iki aylığız yaptırcam mecbur
betiizimm Asyaveannesi04 çok uyguna gelmiş her şey o kadar pahalı ki gerçekten… sağlıkta oynamasa bari bu kadar fiyat
Pol betiizimm bebeğim 41 günlük en son hepatit aşısını oldu. Şimdi 2. Ay aşısı var. Nasıl bir sıraya sokmalı rotayı siz bir plan yaptınız mı?
betiizimm Cemre_61 ay çok geçmiş olsun rabbim evlatlarımızı korusun inşallah. Bünyeden bünyeye fark ediyor demekki
Bsraak Pol 2. Ve 4. Yada 3. 5. Aylarda yapılıyo genelde ben 3. Ayda yaptırdım çünkü ikinci ayda zaten yapılacak olan başka aşılar var
Bebesiannesi betiizimm ben 4 ay önce yaptırdım ilk dozunu 2 ay önce de 2. Dozu oldu bir sorun yaşamadım evet ücretli bir ilaç 710 TL ye almıştık 2 dozunu da 4 ay önce