acabahamilemiyim Anneler yardımcı olırsanız sevinirim 3 yaşında kızım var evde dikkatini çekecek ve sürekli oynayabileceğini bir oyuncak öneriniz var mı acaba lego çeşitlerimiz çok onlarla oynuyor bunun haricinde ne olabilir 🌸
elizabeth acabahamilemiyim kızım mayısta 3 yaşında olacak. Hiç oyuncak sevmez normalde ama bu ara hani şu bebeklere var ya polly pocket, chelsea gibi onlar çok dikkatini çekmeye başladı baya oynuyor şaşırıyorum 😀 Bi de bundan aldım oynadığını fark edince baya oynuyor oyun kuruyor şaşırdım. Tavsiye ederim eğer kızınız ilgisi varsa bu tarz oyuncaklara
Baby_Mila acabahamilemiyim Kinetik kum oyun hamuru ama bu play doh dişçi kuaför veteriner vs setleri çok ilgilerini çekiyor. Duyu bütünleme oyun köpüğü var kızım onu çok seviyor fakat o çok kokulu birdaha alırmıyım bilmem. Birde artık kutu oyunlarını anlamaya başlıyorlar ailecek vakit geçirmek için ideal. Chelsa oyun evi ya da barbie bütçenize göre. Birde Puzzle tavsiye edebilirim ☺️
Noname21 acabahamilemiyim bebek evi aldım makyaj masası aldım dede marka seviyor onları Boyama kitabı be boyama kalemleri çok alıyorum onları sevıyprsulu boya parmak boya oyun hamuru seviyor Yer matları var rakam falan onları seviyor Market kasası Kahvecilik evcilik oyunları Lavabo var mesela su dolduruyoruz oynuyor Yükselen zeka nın kutu oyunları Playdoh oyun setleri Legolar
acabahamilemiyim elizabeth şahane fikir oldu hemen bakacağım netten ❤ iyi ki buraya sormuşum hiç aklımda yoktı bu bir de benim kızım genç kız gibi süslü buna bayılır
acabahamilemiyim Baby_Mila her bir öneriyi değerlendireceğim oyun hamırumuz var ama ben vermiyorum bize atıyor çünkü. Ama diğer öneriler kutu oyınları filan aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim❤
acabahamilemiyim Baby_Mila kutu oyunlarına örnek atar mısınız rica etsem barbie için de trend yoldan baktım çeşit çok🙃
elizabeth acabahamilemiyim varda yasak diye paylaşmadım hepsi buradaya trendyola lolanın tatil evi diye yazarsanız çıkar. İnsanın aklına gelmiyor ya benim kızım da komşuda görüyor bu tarz oyuncakları baktım oynuyor hemen alayım dedim. Bi de şey var küçük çantalı baby alive’lar var onlarıda tavsiye ederim. Bi de oyuncak lavabolar var tavsiye ederim ama onların lavaboları çok çabuk bozuluyor ona göre alın alırsanız. Bütçenize göre oyuncak mutfakta tavsiye edebilirim.
acabahamilemiyim elizabeth oyuncak mutfak resmen mutfak fiyatına doğru mu gördü bu gözler🧐😳😳şaka bir yana link paylaşımı yasak değildi ya
elizabeth acabahamilemiyim yaa maalesef oyuncak fiyatları aldı başına gidiyo. Şunun fiyatı diğerlerine göre bir tık daha uygun mesela.
acabahamilemiyim elizabeth hemen alayım çok teşekkür ederim 😍 yprumları da okudum herkes olumlu konuşmuş çok sağolun 🙏🎈🎈🎈
acabahamilemiyim elizabeth aldım valla 🎈inşallah kızım da oynar en azından dikkatli bir şekilde oynayacağı ve zaman geçireceği bir oyuncağı olur
elizabeth acabahamilemiyim inşallah ben seveceğine eminim sizin kızınız benim kızımdan daha büyük sanırım o yüzden daha güzel oynayacağına eminim. Kızım şu an öğle uykusunda mesela o takımın küçük bebeği de elinde o kadar sevdi yani ki dediğim gibi asla oyuncak sevmeyen bi çocuk kendisi 😀
acabahamilemiyim elizabeth inşallah benim kızım da sever aynı sizin kızınız gibi oyuncak pek sevmez ilgisini çekmez inşallah bu ilgisini çeker inceledim benim bile hoşuma gitti 😃
Dilaylaa Bebek evi, baby alive bebekler 😂 ponyler, kinetik kum ve oyun hamuru. Birde puzzle başka birşey ilgisini çekmiyor . Oyuncak olayı bitti biraz bizde ya bisiklet scooter ile ilgileniyor daha çok son zamanlardada paten istiyor 🤷
35lavanta Dilaylaa off paten sürekli annee ban ne zaman paten alcaz sorusuyla karşılaşıyorum 🤦🏻♀️ ne zaman bisikletime bincem ne zaman yüzcem çocuğum yaza şartlanmış 😂