Dondurmalikahve Barlas_mom Üstte kalsın tatlı patates 6.ayda verilir ama morunu ilk kez duydum cahil miyim ne 😂
Dedimolabilir Barlas_mom verebilirsin ben verdim az da olsa yedi. Icinde baya vitamin var sagliklida.
Winnithepooh Barlas_mom merhaba tatlı 🥔 verdim migrostan almıştım ama mor olanı hiç görmemiştim sonradan kg fiyatı artınca almayı bıraktım demek yeni şeyler çıkmış hatta dün siyah makarna gördüm 😁 neler var neler haberim yok
Barlas_mom Dondurmalikahve Bende Migros’ta görünce almıştım ama bebeğine veren var mı bilmiyorum 😅🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Dondurmalikahve Barlas_mom Patates çok tatlı duruyor ya mora aşığım zaten 😁 afiyet olsun.☺️ Tadı nasıl peki?
Barlas_mom Dondurmalikahve normal patates gibi bence tadı 🤣 ama faydaları baya varmış internette baktım da
Barlas_mom Dedimolabilir Evet baktım internetten ben artık normal patates yerine bunu alırım hep ☺️ sevdi de tadını
Barlas_mom kitapkurdubebeninanasi Tadı aynı normal patates gibi biliyor musun tatlı bir tat bekledim ama değildi ☺️
Barlas_mom Pupis Canım çocuğa vermeden ben tadına baktım normal patatesle aynıydı. Sen belki diğer uzun sarı olan tatlı patatesi sevmemişsindir. Mor tatlı patates miydi emin misin tadı çünkü aynı
Barlas_mom Winnithepooh Valla moru da var 😅 benim de dikkatimi çekince aldım denedim bebeğim beğendi baya alırım bundan sonra
Barlas_mom Pupis Bunun tadı güzel diğer patates gibi hemde içinde vitaminler varmış faydalı bence mor tatlı patates alın sizde