Balkizlarim Aysegul93 domates çorbası yaptım yanına zeytinyağlı portakallı pırasa yemeği , meyhane pilavı , karnıbahar kızartma , sarımsaklı yoğurt , kabak tatlısı 🌻
Deletedmom_73 Balkizlarim Abla bende yapicam pırasa, portakallı nasıl oluyor acaba? Tarif verirmisin? ☺️🌼
Balkizlarim Birdunyabircennetannesi üşenmek ise yarâsa evde 3 tane çocuk var bir şekilde yemek oluyor vitamin şart 😍
Deletedmom_75 Birdunyabircennetannesi Gel bacim bende yemek yapmayi cok severim kahvaltida bana iskence🫠
Balkizlarim Birdunyabircennetannesi Estağfirullah canım olur mu öyle şey bazı insan sevmez yapın öyle demekki 🌸🙊😘
Baakpnr- Aysegul93 beşamel soslu ıspanaklı patates graten bunu eşim istedi 😂 ben de havuçlu patatesli tavuk yapcam fırında kızımla kendime , çorba yapcam bir de hangisi karar veremedim 💕
EmirMom Aysegul93 patates salatası börek cigkofte var eşim yok evde arkadasim gelecek 😂 bugün rahatım
Demeteymenim Aysegul93 kemik suyuna mercimek çorbasi,zeytinyağlı pırasa ve makarna allah afiyetle yemeyi nasip etsin cocukla en pratik ne varsa onu yapabiliyorum
acabahamilemiyim Demeteymenim mercimek çorbasına balık suyu güzel oluyır da kemik suyu ağır olmuyor mu ya🙃 nasıl olıyır tadı
Labellda Aysegul93 Hiç bir şey yapmadım eşim ve oğlum evde değiller bu akşam dışardan bir şeyler söylerim