sakinolchamp Yılbaşından önce yatacakmış galiba öyle duydum arkadaşlar ne kadar doğru bilmiyorum var mı böyle bir bilgi
la_leomer sakinolchamp yattti kız ama şuan e devlet çöktü giriş yapılmıyor 1200 yatmış bana önceden ne yapıyorsa o yatmış
tombikdonerkankasiiskender sakinolchamp yattı zaten ama yarın çekilebilir gözüküyo ptt ödemelerinde gözüküyo
sakinolchamp la_leomer ay çok sevindim şuan eymeninannesi11_ e devlete daha girilmemiş galiba ptt karta yatıyor bizim
tombikdonerkankasiiskender Birdunyabircennetannesi benim ptt karta yatıyo o yüzden aktarma yapamıyorum
Elifssu Birdunyabircennetannesi Hesaba aktar dedim ama ptt kurum ödemelerine bir daha baktığımda ödenecek tutar yok diyo neden öyle yazıyo bilginiz varmı ? Hesaba aktardıgımız için mi öyle gözüküyo ?
Elifssu Balkupum2505 Hesaba aktar dedim ama ptt kurum ödemelerine bir daha baktığımda ödenecek tutar yok diyo neden öyle yazıyo bilginiz varmı ? Hesaba aktardıgımız için mi öyle gözüküyo ?
HMM061221 Balkupum2505 Merhaba ibanınıza aktardığınız para hesabınıza kaç saat içinde geçti acaba ya da geçti mi ?
sakinolchamp Balkupum2505 ben hesabıma aktar diyorum ama öyle bir ödeme görünmüyor diyo neden öyle acaba kart oldugu için mi? Bazı kişiler hesabına aktarmış
Elifssu Balkupum2505 Cok saolun o kadar korktum ki para baska yere gitti diye o kadar da ihtiyacım varki suan o paraya cok tsk ederim 🌸
Balkupum2505 Elifssu rica ederim ne demek gecen ayda ayni oldu bende hesaba aktardigim zaman hic bir yerde görunmedi para sonra hesabima yatti