Aden021222 benim oglum da 3 aylik oldu 1 bucuk aylikken sutum yetmiyor dusuncesiyle mama verdim mama ictiginde biz de meme reddi yaşadık, ustune bi de gaz sancilari artti, hatta iki gun hic emzirmedim full mama verdim meme istemiyor diye, sonra emmedigi icin sutum kesilir diye korktum o gun hic mama vermedim emene kadar zorladim agladim, bunaldim, emmiyosa yapcka bisi yok napiyim dedim mama yaptim tekrar tam icircektim esim icirme emdirmeye calis emene kadar verme mama acligina dayanacak degil illa ki dayanamayip emecek dedi vazgectim inat ettim, esimi dinledim vermedim 5 bucuk saat ugrastim en sonunda basardim 15 gunluk mama surecimiz olmustu, memeyi kabul ettirince mamayi direkt cope attim, hazir tutmusken bi daha sar basa yapmak istemedim bi de gaz sorununun da mamadan oldugunu dusundum, sutumun yetmemeyisine gelirsek de mamayla cocuga takviye edecegime, kendime takviye ederim dedim yulaf ezmeli tarif, ESL cicim anne cayi, bestlak damla, hipp still tea, ve dogadan anne cayi iciyorum duzenli bi sekilde gece yatmadan once 1 bardak lactamil anneler icin sutlu icecekten iciyorum, sabah ve aksam da ac karna 1 bardak kefir iciyorum, tam 17 gun oldu bir kere bile mama vermedim o gunden beri de emiyir cok sukur, iyi ki dinlemisim esimi, dinlemeseydim suanda belki sutum yoktu ve tamamen mamaya gebe kalmis olacaktim