Tugbasaydam Kızlar 2 ay 10 günlük bebeğim boynunun altında ve ensesinde beyaz lekeler var netten araştırmama göre vitiligo hastalığıymış böyle bişey yaşayan var mı ? Cilt doktoruna mi götürmem gerek yafa kendi doktoruna mi?
Ynccelikaktas Tugbasaydam canım kendi doktoruna götür evvela.zaten o böyle biseyden supelenirse cildiyeye yönlendirir.
Gorursensoyle Tugbasaydam canım en güzel bilgiyi doktor verir bekletmeden git tarifine göre vitiligo ya da halk dilinde sedef ya da mantar vs biz bilemeyiz inşallah değildir içini ferah tut🌼💜
bynduru Tugbasaydam Canim ınstagram da Uzm.dr.Alifuatserpen var.onu takip edersen vitiligo ile ilgili bir post paylasmisti.boyle postlarin altinda doktor tavsiyeleri vs.oluyor.cok gecmis olsun.
Celiksmom Tugbasaydam Canm benm bebegimdede var yeni sordum foruma smdi dönüş yapılmadı henuz ensede minik acık beyaz lekeler senin doktorun ne dedi vintiligo degildir insallah🙏🏻
Serapacar043 merhabalar benim oğlumdada 3 yerinde beyaz leke oluştu, Dr vitiligo değil dedi, sizinkiler ne durumda geçtimi ilaç vs kullandınız mı?
Askutella Tugbasaydam merhabalar canım benim oğlumun sırtında ve popsunda küçük beyaz lekelenme oldu .doktor neden olabileceğini söyledimi