Ferdimom 20 aylık oğlum TV unitemize çıkıyor ünitemiz onun boyundan kısa yerle bir gibi ustundede TV var üniteye çıkıp televzyonun önüne pturuyo napicak ya
Ayazinannesiii Ferdimom nette aparat var tv sabitleme aparati yazın çıkar biz ondan aldık monte ettirdik tv yi üniteye çıkıyor benim oğlumda ama sabit Allah’tan
anayimbennana Ferdimom canım benimde oğlum 20 aylık oda üniteye cıkıyor tvyi duvara asmak istiyorum ben de en garantili yol o
zeytinim_20 Ferdimom Canım bizimkinde de çıkmadı ki kendimiz aldık diğer türlü çok zor Allah korusun kuzenimin çocuğu düşürdü TV yi Allah korudu yani çocuk kurtuldu dikkatli olmanız gerekiyor
Ozlemdolugan Ferdimom dün kaynanamın evinde baktığı çocuk tvyi çekmiş ve tv düşmüş şuan çalışmıyor tvsi bence duvara falan monte ettirin allah muhafaza çeker falan
baykuskiz_ Ferdimom yani benim cocuklarim da oyle duvara monte etmek de cozum degil cunku ulasamayinca bir sey atiyorlar 😂 bizde sey yaptik koltuklarin buyuk yastiklarini onunu bariyer yaptik uniteye cikamiyorlar suan
ikiPrensesAnnesi20 Ferdimom benim 2yasinda kızım da çıkıyor iki kere kızdım bidaha çıkmadı anlattım dedim üzerine düşer kızım dedim ondan sonra yaklasmadi bidaha
Caglarass Ferdimom Oğlum 2.5 yaşında hala üniteye çıkıp televizyona vuruyo. Üniteyi kaldırdım şimdi de oyuncak fırlatıyo 🤷