Nes1912 Merhaba güzel anneler Ek gıda sürecimiz bir 10 gün önce başladı. İlk üç gün yoğurt, iki gün patates ve yoğurt (alerjik gibi bir durum oldu bulmak için kestim), dunde bal kabağına başladık. Gün arasında azıcık muz veriyorum. Kahvaltı ve öğle yemeği ne zaman başladı ?
Kuzularinanasi Nes1912 tadimlar bitince denediklerinizden kahvalti verirsiniz 7.ayinda.2 ogunune gecis ancak 8 9 aylikken baslar .
pogacayanakk Nes1912 tadım yaptırdıktan sora çorbalara geçmeniz lazım. Üç öğün için daha çok erken 9. Aydan sonra 3 öğün yapabilirsiniz
Yarim_Kilo_Kiyma Nes1912 Kış ayındayız mevsim sebzelerinden devam edin derim meyve için acele etmişşiniz🌼
pogacayanakk Nes1912 tadımlara alışınca yayla çorbası, şehriye çorbası, tarhana çorbası, balkabağı çorbası, pırasa çorbası, brokoli çorbası falan yapabilirsiniz. Çorbalara zeytinyağı kullanın kabızlık olmasın bebeğiniz
Tosbaaa Bende bir hafta önce başladım. 2 gün patates 2 gün havuc 2 gün ıspanak şeklinde gittim. Bugün de brokoli aldım ama onu 9.aydan önce önermiyorlarmış bilginiz var mıdır? Verip vermeme konusunda tereddütte kaldım.
Tosbaaa Gamze40gamze buharda haşladım çatalla ezdim içine biraz zeytinyağı gezdirdim. Biraz da haşladığım sudan ekledim damağına falan yapışmasın diye. Bu şekilde.
Nes1912 Gamze40gamze ben kendi sütümden sağıp bir kaşık onunla ezdim suyunu koyduğunda ilk gün uyuyamadım fazla geldi galiba 🤭
Tosbaaa Nes1912 3-4 dal ıspanağı suda haşladım biraz suyundan biraz zeytinyağıyla çatalla iyice ezdim bu şekilde verdim ama sonradan suyundan kattığım için pişman oldum. İnşallah gaz yapmaz daha yeni verdim.