MatmazelDeniz Kizlar oglumun atesi var gece surekli atesliydi dolven verince rahatladi surekli üşüyor uzerini ortsem olmuyor ortmesem olmuyor siz bu durumlarda neler yapiyosunuz? Uzerini ince giydirdim. 4 bucuk yasinda.
Balkizlarim MatmazelDeniz tam ateşi normal mi normale dönüyor ise ince örtü ile örtüyorum yada dediğin gibi ince giydiriyorum ✨💮
Ozlem2904 MatmazelDeniz duş aldırmayı deneyin b iki oyuncak koyun belki yanına hem ateşi düşer ateşi düşüncede üşüme hissi gider. Geçmiş olsun
mirayveannesiii MatmazelDeniz Çok geçmiş olsun 6 yaşındaki kızımın ateşi varken bol bol sıvı aldırmıştım bir de ılık suya sokmuştum fayda etmişti 🌻
erseerse MatmazelDeniz geçmiş olsun. Benim oğlumda öyleydi geçen hafta. 4.5 yaşında. İnce bir çorap ve atlet külotla durdu hep. Ateşliyken insan üşür. İlaç da fayda etmedi çok. Şimdi kızım öyle 12 aylık 😓 çok ateş düşürücü vermek istemiyorum ama bilemiyorum. 38-39 arası genelde
Balkizlarim MatmazelDeniz o zaman tekrar çıkacaktır ölçün ona göre giydirmeyin 💮 Geçmiş olsun canım 🌸
Ozlem2904 MatmazelDeniz temin edebileceginiz b yer yok mu? Yada getirtebileceginiz? Allah korusun belki hastaneye gitmeniz gerekir
MatmazelDeniz erseerse sizede gecmis olsun bugun elktriklerde yoktu kombi çalışmadı o yuzden cok ciplak yapmadim ara ara uyudu uyandi ates zorluyor halsiz birakiyor yavrumu
Salihakabaktan19 Bu gece benim kızım da ateşlendi 38 di ateşi üzerini çıkardım sadece çamaşırı ve atletiyle yatırdım apireks şurup verdim çok iyi geldi şimdi düştü şükür