Pinkmoms Kızlar yeni doğan sarılığı kaç güne geçiyor sürekli emziriyorum ama hala gözlerinin akı sarı 😞 5 günlük oldu Bugun bebegım 😞😞
asel_asya61 Pinkmoms zaten 2-6 gün arasında sarılık oluşuyor. Yani şimdiden sonra geçmeye başlayacak inşallah. Ve geçmeye başlarsa bile en son gözler ve yüzdeki sarılık gider
Badeninannesi Pinkmoms canım benim kızım da bugun 16 günlük oldu yeni geçti sayılır hala çok haiff var gibi bol bol emzir
Elifcik Pinkmoms değerleri düşsede vücudunda tamamen geçmiyor bizde 20 günlük olduk 4. Günde fetoterapi aldık
Pinkmoms Badeninannesi emziriyorum canım bende kendi bile acıkıyor diye uyanıyor en geç 2 saatte bir 😞 korkuyor insan yinede 😞😞
asel_asya61 Pinkmoms geçer geçer merak etme. Sık sık emzir benim göğsümden hiç düşmedi kızım buna rağmen 2 haftada atlattık. Önemli olan ilerlememesi
Pinkmoms asel_asya61 normal Doğum yaptıgım için çatı kemiklerim agırıyor ayrıca hemoroid olmuşum oturamıyorum bile 😞😞 yardımla emziriyorum ancak 😞
asel_asya61 Pinkmoms bende de aynı sıkıntı var malesef. Hemoroid için kırmızı kantoron yağı alın ama orjinal olsun hatta bulabilirseniz kantoron bitkisi alıp zeytinyağının içinde bekletin hemoroid bölgesine her gün sürün çok iyi gelecek inşallah🙏🏻
Srplmcht Bizde bugun tam 1bucuk aylik olduk daha yeni gecti gozlerindeki sarilik diyebilirim.sabirla hayirla geciyor insallah gecmis olsun
Pinkmoms Hgcucuk kan grubunuz ne acaba yeni doğan hemşiresi dedi ki anne 0 grubu ve negatif olmadığı sürece sarılık riski çok düşük 🙄 acaba öyle birsey var mı