Nrgngr Selamünaleyküm kızlar bebeğim 3 aylık dün acile gittik ilaç yazdı ama çok fazla geldi bana doğal yolla geçmesini istiyorum ama geçmiyor mecbur kalıyorum pedifen calpol macrol ventolin hepsinde sabah akşam yazıyor kullanan var mı böyle
Balkizlarim Nrgngr ve aleyküm selam öncelikle geçmiş olsun 🌸 Doktorun tavsiye ettiği şeyler normal geldi daha ilerlemeden toparlaya bilir su sıralar salgın var doğal yolla büyük olsa idi baya önerim olurdu 🌸
Nrgngr Balkizlarim peki calpol ve pedifen ikisi de ateş düşürücü ağrı kesici yazıyor anlamadm ikisinde aynı şeyse niye beraber veriliyor
Balkizlarim Nrgngr dönüşümlü olarak kullanıyor canım o 6 saat ara ile eğer ateşi var ise öyle kullanın ventolin burnunu açmak için macrol da antibiyotik düzenli olarak vermeye başlayın geçecektir 🌸
Nrgngr Balkizlarim ateş yok öksürük burun akıntısı burnunu sürekli serum fizyolojik ile acıyorum suanlik o zaman ventolin macrol mu kullanayım
Balkizlarim Nrgngr evet canım ama ağrısı olursa da verebilirsiniz ateş düşürücü ağrı kesici ya siz yine de doktoruna mesaj atın 🤲😍