Selinayy Merhaba bayanlar sizden tavsiye almak icin yazıyorum🙄bebeğim 4aylık.malum kışta geliyor.kanguru almak istiyorum.ilk dogdugunda kraftın kangurusunu almıstım gecen denedk bacaklarından morarmaya basladı bacakları birazcık kalın bi bebek😊 sonrasında bir kere daha denedim aynı sekilde gene morardı sonra piere cardinin kangurusunu denedik ondada aynı sekilde bacakları morardı.sonra birqz araştırma yaptım m pozisyonu diye bi olay varmış.denedklermin hic biri buna uygun değildi.sanırım onda poposuna agırlık verecği icin bacaklarında morarma yapmazmış.herhangi bi kullandıgınız ve memnun kaldıgınız marka modeli var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim😊🌸
Semrakrhn38 Selinayy ilkay kanguru bnde alicam öneririm arkadasim ve gorumcem kullaniyor ikiside memnun bi bakin isterseniz
Cihangr Selinayy babyboroosh 👍🏻 Bebekle birlikte büyüyor YouTube ta videolarına bakanilirsin iyi ki diyorum şimdi
Selinayy Semrakrhn38 ondada yüzü öne dönmüyo diye şikayette bulunmuslardı yorumlarda ondan emin olamamıstım.bizimkiside dısarıya cok meraklı 😂
Selma42 Selinayy aynen bende baby broosh. New age modeli. Başta çok aparatli gelsede kısa sürede adapte olup sevdik