mizmizpera Sule22 8.5 aylık daha bişey demedi ben KARAKARTAL de diyorum o ba ba ba ba diyor erkek çocuğu bu kadar babacı olmamalı ya 🤣
incikusum mizmizpera uzulmeyin yabanci cocuklar bile ilk ba ba ba diyor bu soylenmesi kolay oldugu içinmiş 😂 esime diyorum bunu bana diyorki sende kendini boylemi rahatlatıyorsun diyor😂
mizmizpera Sule22 ya kızlar normal baba seviyor ama babasının peşine ağlıyor benimkisi babayı görünce heyecanlanıyor onun kucağındayken kimseye gitmiyor daha neler neler sanki adam çocuğu başkasından yapmış getirmiş ben bakıyorum gibi hissediyorum artık 😂😂😂
Selma-gkt Ecemilay Meme istiyor demek ki sürekli 😂😂😂 benimki de aynı meme isteyince ınneeeee ınneeeee deyip duruyor 😂😂😂
Tutkun8 Ecemilay benimkide öyle ağlardı hep anne oldu çok mutlu oldum böyle olmasına şimdi ki kelimemiz hadi 🤣🤣🤣
Gulbiye Sule22 7 ay civarı mama dedi sonra baba gel mee 😀 sonra demez oldu bir aydır nerdeyse hiç demiyor bende kaç gündür anne de diye tekrarlıyorum bugun yine babaa dedi😀 9 ay 25 günlük buarada
NehirVolkan Azraadaa ayy bizim de öyle sonra 9 aylık Kukuli şarkısından duyup ne deeee anne ne deee . Anne nerde dedi 😁
Elif-34 @“Sule22” suan 10 aylik kizim ilk 7 bucuk 8 aylikken hadi hadi , hadi gel, baba ve dede demisti ve hala diyor arada aglarken de anne ve bir kackerede Allah Allah demisti suan da arada diyor😅