Momonlyn Tarifsiz bir duygu nasıl yazsam bilemedim 🤭 10 aylık minik prensesim ara sıra ağlarken “innii” gibi bisey derdi ama net değil. Az önce duştan çıktım annecim diye seslendim “Anne” diyip bana doğru emeklemeye başladı. İçimde ki sevgi kat kat arttı sanki. Annelik hep böyle duygusal olmak mı? Gözlerim doldu eşimin de öyle çok tuhaf bir an yaşadık 🐥🥲 İyiki anne oldum iyikii🫶 Bu sevincimi paylaşmak istedim sizinle 🥹♥️
Berilsmom13 Momonlyn günde 100 kere anne diyo benimkide efendim kızım diyorum annne diyo efendim annem diyorum annne diyo bu böyle kısır bi döngü oluyo bi süre sonra baba dese keşke birazda diyosun 😂😂
Sessiz_oyuncu Momonlyn benm kızımda 11 aylık. Kucağıma gelmek istediğinde anne diye ağlıyor. Yani açık ve net söyleyemesede ben anne dediğini anlıyorum hatta kayınvalidem denk geldi bu anne diyor dedi 🤭
watermelonlove Momonlyn Bende ilk duyduğumda çok duygulandım şimdi durup durup anne diyor bence çok güzel diyor içimde kelebekler uçuyor 😂🥰
Balkizinannesitugce Benimkide sinirlenince bir bağırırdiii anniiiiii diye sevinirdim suan anneeee gel annee git anneme opur
Seymanur9 Momonlyn benim kızım da bugün bana “eline sağlık ” dedi ilk defa 🫶 böyle şeyler duymak çok güzel gerçekten , anne , seni seviyorum , seni özledim vs vs insanın içi sıcacık oluyor 😍
Sessiz_oyuncu Momonlyn eminim öyle olacak. Zaten bacaklarıma tutunup kalkması beni bitiriyor birde gözlerimin içine bakıyor kucağına al der gibi 🤭