zeytinim_20 Ne alabilirim sizce kızlar tanışalı 3 ay oldu ama çok yakın olduk görüşüyoruz sürekli doğum günü yaklaştı neler yapayım ne alayım sizce bi fikir verin plizzzz
Bebegim17 zeytinim_20 yeni samimi olduğum bir arkadaşım vardı doğum günümde bana kendi eliyle pasta yapıp yanıma gelmişti. En büyük hediyeden daha iyi hissettirmişti yanımda olması ve emek vermesi. İçinize sinmezse yine sembolik olarak bir hediye alabilirsiniz fincan, ajanda, pijama takımı gibi gibi bilemedim 😂
Umutveannesi zeytinim_20 yani 3 ay olmuş daha. Sonradan pişman olmamanız adına büyük şeyler düşünmeyin derim. Mesela iki kişilik kahve fincan setleri oluyor. Eğer kahve içmeyi seviyorsanız zaten yalnızız demişsiniz iyi bir hediye olur
tatlibiranneo zeytinim_20 kupa olur 2 kişilik fincan takımı olabilir mutfağına şık bit şey alabilirsiniz tüm kadınlaırn hassas noktası
zeytinim_20 Aysegul93 Ama çok sık görüşüyoruz yüzüne bakmaya çekinirim açıkçası su an burda ailelerimiz de yok birbirimize yoldas olduk yani
Aysegul93 zeytinim_20 ben bu aralar colçk dost kazığı yediğim için kusura bakmayın direk sert oldu fikrim😀 sevdiği takı toka kkş mevsimi mesela bere atkı o tarz şeyler olablr. Mesela ben bereye bayılırım
zeytinim_20 Bebegim17 Bende pasta yapacağım o kesin 😂ama hediye de almak istiyorum oğlumda çok seviyo o yüzden onunla.ilgilimi bişey yapsam acaba diyorum
zeytinim_20 Aysegul93 Anladım bende çok yedim valla hepsine de doğum günlerinde güzel şeyler yapmıştım 😂ama pişman değilim ya olsun bu arkadaşim da ilerde ne yapar bilmiyorum ama şu an için hep yüz yüze bakıyoruz ve burda hiç kimsemiz yok çok uzakta ailelerimiz yanında olmak düşündüğümü hissettirmek adına biseyler yapmak istiyorum teşekkür ederim fikriniz için de🌺
yareninannesiiii zeytinim_20 mutfak eşyası olabilir ikili fincan mesela englişh home da hem indirimdirler hem çok tatlı duruyorlar 60 70 tl
sadeturkvatandasi zeytinim_20 ilgi alanları neyse ona göre alın. Kimisi kıyafete düşkündür kimisi mutfak eşyasına kimisi makyaj malzemesine ona göre alanınızı daraltın sonra seçin
esmanuursss zeytinim_20 çok sık görüşüyorsanız illaki beğendiği söylediği bişey vardır bence öyle bişi alabilirsiniz ya da ihtiyacını bildiğiniz bişey
dumeka zeytinim_20 güzel bir pijama takımı, panduf - ev terliği, ikili bir fincan veya kupa seti, kitap veya ajanda, güzel bir mum takımı, veya zarif bir bileklik olabilir bütçenize ve arkadaşınızın zevkine göre.