bircicekbirbocek Kayseri de oturan bir arkadaşım var eşinden henüz bosanmadi bir tane 8 aylik bebeği var suan devlette eşinden bosanmadigi için yardim etmiyor kizin kalacak yeri yok kalacak yer is ve destek olurmusunuz bebeği mama içiyor babası annesi hiç destek olmuyor ne yapacağını şaşırmış intihar noktasına geldi kiz ben izmir de oturuyorum yanında olamıyorum maddi manevi mama ev is imkanı saglayabilirmisin lütfen kaldığı yeri görebilirsiniz yerde hali bile yok
Drnkusum bircicekbirbocek canım bende kayserideyim yardımcı olmak istiyorum banada atarmısın arkadaşının iletişim bilgilerini
bircicekbirbocek Aselim38 isterseniz ozel den kizin numarasini verebilirim gider görürsünüz durumunu inanın mama almak için geçen gün telefonunu satmis
bircicekbirbocek Aselim38 isterseniz ozel den kizin numarasini verebilirim gider görürsünüz durumunu inanın mama almak için geçen gün telefonunu satmis
Aselim38 bircicekbirbocek kiyamam ya 😔 bebeği kız mi erkek mi bide ben sosyal medya kullanmıyorum ya nasıl yapsak ki