Kahvelibiranne Kızlar tıktokta videolarım keşfete düşüyor anlıyorum izlenme sayım yüksek ama beğeni sayım hep düşük neden olur ki bu tiktok kullananlar varsa ne yapmam lazım beğeni çoğalması için?
Wolverine Kahvelibiranne Tiktok kullanmıyorum bilgim yok ama İnstagram gibiyse keşfete de düşüyorsaniz videolarıniza çengel kelime veya cümleler ekleyin. İzlenmesi merak uyandırması için yani videoyu geç yapmamaları için. Belki bu işinize yarar
01_10-2020 Kahvelibiranne ne kadar çok pis insanlar varya orada kullanmıyorum bilmiyorum ama hiçte tavsiye etmem
Birdunyabircennetannesi Kahvelibiranne Saatleri var kesfetin onları araştırın. Ve genel olarak popüler şarkıları koyun
Kahvelibiranne Elaninannesiiii sanane senin başka işin gücün yokmu bana gereksiz boş yorum yapıyorsun
Kahvelibiranne Caglarass insanlara boş gereksiz yorum yapacak kadar işi gücü yok canım o kadar gereksiz lüzumsuz
yareninannesiiii Caglarass az önce de biri gelmiş benim post a yazmış eline kitap al oku burda niye konuşuyorsun diye bir baktım dün katılmış ama benim burda yazmadığım kadar herşeye muhalefet asıl işsiz onlar anlamıyorum böyle insanları bir zeki kendileri
Elaninannesiiii Moana aç bak bakalım yorumlarıma yapmış mıyım öyle bir yorum size ne oldu d avukatlık yapıyorsunuz
Kahvelibiranne Moana aynen öyle canım ozaman bol bol yorum yapardı gereksiz hanfendi böyle konularda genelde bilgisi olmadığı gibi boş yorum yapmayı seven bi tıp belli
Elaninannesiiii Kahvelibiranne terbiyesizleşme lüzumsuz olan sensin ki kalkmışsın burda TikTok denen iğrenç platformla alakalı soru soruyorsun
Elaninannesiiii Kahvelibiranne aaayyy tüh çok üzüldüm şuan böyle bi konu hakkında bilgi sahibi olmadığım için vah yazık bana
Kahvelibiranne Elaninannesiiii terbiyesizleşen sensin ki gelip postuma işin gücün yokmu yazıyosun sana sormamışım soruyu atlıyosun hemen
Kahvelibiranne Elaninannesiiii ahahah sen hadi başka postlara dedikodu postu vardır sana göre hadi bakalım güle güle postumdan sjsdjajjs
Wolverine Kahvelibiranne Videoyu merak ettirecek bir iki kelime cümle ekleniyor videoya yazıyla. Nasıl içerikler uretiyorsunuz bilmiyorum ama diyelim ki yemek tarifleri veren bir sayfanız var “Bu keki daha önce hiç denemediniz” Gibi basit merak ettirecek cümleler videoyu izlettirir
Kahvelibiranne 01_10-2020 evet öyle canım ama ben çok izlemiyorum pis bişi çıktığında da ilgilenmiyorum butonuna basıyorum o ve onun gibi videolar çıkmıyor karşıma
Erolunannesi Kahvelibiranne Tik tok da en çok aranan, viral kelimeleri videonun açıklamasına yazarsan keşfete düşersin böylece beğenilerin ve beğenenlerin sayısı çoğalır. Bir de en çok dinlenen şarkıları arka plana koy yada bunara seslendirme videolar rövanşta