Oglunasikbiranne08 Kızlar doğum yapalı 1 buçuk ay oldu. 1 haftadır resmen su geliyor az az . Normal mi böyle olması? Yaşayan var mı bu durumu
[silindi] Oglunasikbiranne08 canım büyük ihtimalle yumurtlama dönemi yaşıyorsun, kırk çıkar çıkmaz olan bir şey çok normal, cinsel ilişkide dikkatli ol kırk çıktıktan sonra hamile kalma ihtimali çok yüksek oluyor
snyck Oglunasikbiranne08 ne akıntısı bilmem ama 40imdan sonra başladı 5ay oldu hala ped koymasam ıpıslak oluyor adet falanda olmadım doktora gittim muayene etmek istedi çok canımı yaktı dikiş çok diye korkuyordum bende nasıldım bi dahada gidemem doktora 😕
Oglunasikbiranne08 [silindi] ay tamam kuzum sağol yaa dikkat ederim☺️ ne bilim şaşırdım bi anda böyle su gelmeye başlayınca. Bildiğin su. Koku filanda yok yani. Desem ki enfeksiyon mu kaptım acaba diye ama yok yani.
[silindi] Oglunasikbiranne08 yok canım yumurta akıntısı o, bende evlenmeden önce görünce doktora gitmiştim direkt, adam bana gülmüştü yumurtlama akıntısı diye 😒😂 Kırk gün boyunca adetli gibi oldun ya bitince de yumurtladın
Oglunasikbiranne08 [silindi] çok ilginç yaa 😂😂😂 tuhaf geldi valla. Normalde yumurta akıntısı yapışkan olur yaa hiç aklıma gelmezdi yumurtlama akıntısı olacağı 😂😂
[silindi] Oglunasikbiranne08 valla öyle canım bazen benden de su gibi gider çok afedersin işemiş gibi hissediyorum öyle olunca zaman zaman oluyor demekki böyle 😂
Oglunasikbiranne08 snyck ben daha doktora gidemedim cnm kontrole gitsem iyi olacak aslında. Arkadaş yumurtlama akıntısı dedi ama ne kadar sürer bu akıntı bilmiyorum
snyck Oglunasikbiranne08 benim işte 5 aydır var kokusuz sarımtırak o yüzden bilmiyorum ne yapmak lazım rahatsız ediyor sürekli çamaşır değiştirme ihtiyacı oluyor
snyck Arife dikişler tutmuş rahim toparlanmış dedi simir aldı kanaman var adet misin dedi ama bence taktığı alet orda tahrise neden oldu cunku ben gitmeden hic kanama gormedim cok canim yandi sonrada uzun surmedi o kanama zaten fitil verdi kullanmadım 😑
Hanifeak [silindi] dün gece benimde başıma geldi 7 ay oldu doğum yapalı korktum valla hamile miyim diye 🤔