SopaBuldunMuKac Kızlar sinirlendiğimde falan tırnak yiyorum ne yazık ki ama bir kaç gündür tutuyorum kendimi bu konuda tırnaklarımı mahvettim 🥹 Sizce düzelir mi ne kadar zaman alır ne yapmam lazım bu süreçte ?
dunyaylabenimaramda SopaBuldunMuKac ojeli ellere bakıp motivasyon bulabilirsiniz 😄 ellerinizi bol bol nemlendirin, tırnaklarınızı limonla ovun, kalyon markasının tırnak bakım ürünleri çok başarılı onlarla besleyebilirsiniz 🥰
SopaBuldunMuKac dunyaylabenimaramda kalan besleyici kullanıyorum. Evde kolay manikür bir karışım var belki bilirsiniz her gün onunla masaj yapıyorum ellerime, tırnaklarıma
dunyaylabenimaramda SopaBuldunMuKac çok eskiden stresten bende de olmuştu, ergenlikte. Annem bankacı kızların ellerini göstermişti bana o günden beridir hep aklıma gelir 😂
SopaBuldunMuKac Asyaveannesi04 abdest alıyorum onu kullanamam sanki zor olur hemde günah diye biliyorum. Ciddi bir sağlık sorunu olmadıkça
Asyaveannesi04 SopaBuldunMuKac tırnak yemekte bir hastalık bence ve ciddi zararları var yemeyi bıraktıktan sonra yaptırmazsınız