Efna Kızlar 14 aylık bebek bulgur pilavı yer mi? Kızıma verdim tarhana çorbası ile beraber. Sonra da bogazında kaldı kustu hepsini hiç çiğnememiş olduğu gibi çıktı. Sizinkiler neler yiyor kaç öğün veriyorsunuz. Ben kızıma ne yedireceğimi sasırdım.
Baakpnr- Efna ben içine ıspanak , havuç bazen patates atarak iyice pişirip yediriyorum bazen de yoğurtla . İyice pişirin taneleri iyice yumuşarsa bogazında kalmaz . Benımkı 1 yaşında
Drkn Efna ben 8 9 aylıkken yedirmeye baslamistim doktorumuz yedirebilirsin demişti iyice pişirip yoğurtla yedirebilirsiniz
Rez Efna ben ağzıma sürmem sevemedim kızım bayıla bayıla yiyor ve abartıyor 16 aylık ara sıra yapıyorum görünce ağlıyor :))) gaz yapar diye çok yemesin istiyorum iyice piştiğinden emin olun daha rahat yutar
Han30 Efna yogurt ile o dönemlerde yerdi ama bulgurda önemli markette satılanlar çok iri, köy bulgurları oluyor onlar daha güzel yiyordu oglum
Efna negd benimki sade yiyor. Ama bugün kusunca hiç çiğnemediğini anladım. Babam da görüp pilav verilir mi bu yastaki çocuga diyince bi kafam karıştı.
Efna Baakpnr- bundan sonra öyle yapıcam artık kuzumu çok büyümüş gördüm herhalde bizim yediğimiz gibi yer sandım.
Efna Rez pilav konusunda acele etmişim herhalde kendi yediğimiz gibi verdim çocuga . Biraz daha yumusak kıvamlı olmalı tabi. Taneli olunca yerken bi de agladı o sıra genzıne kaçtı. Ders oldu bi daha kuru vermem
Rez Efna ben özellikle bulgur pilavını kendimize de yaparken çok pişiriyorum bizim buralarda şille derken hafif sulu da bıraktığım oluyor çünkü bende de gaz yapıyor 🤦♀️