Beraninannesii Kullanışlı oluyor mu genel olarak bebeklerin sevdiği bir oyunca(aparat) mı erkenden zam gelmeden almak istiyorum hem bebegimde önünde oturarak oynar şimdiden.
Elika00 Beraninannesii bahsettiğinizden sanırım bende var çok kullanmıyor aktivite masanız yoksa onu alın en çok onu kullandı ama araba halini kullanır sanırım şuan kendini süremiyor ben sürüyorum o yüzden çok oynamıyoruz onunla 😂 ben bimden almıştım 99₺ düşmüştü kaldığı için
okuyor Beraninannesii biz indirimden Pilsan aldık. 1-2 ay önce. Çok ilgisini çekti. Henüz kullanamıyor ama önündeki aktivite masasını kullanıyoruz. 8 aylık
1morportakal Beraninannesii Oyuncak konusu o kadar bebekten bebeğe değişiyor ki. Birinin bayıldığı oyuncağın başkası yüzüne bakmıyor. Tavsiye vermek de almak da sıkıntılı o yüzden 🤦🏼♀️
yasacmalamalo Beraninannesii ben fisher pricein zebrasini aldım 9 bcuk aylıkken başladık sürmeye 13 aylıkken şükür yürüdü faydası oldu baya :)
Beraninannesii Elika00 Aslında dediğiniz gbi bir marketlere bakmak lazım denk gelirse çok iyi olur ☺️ Bende bı niyet ettim çok uçuk rakamlar gördüm 🤭
Elika00 Beraninannesii aktivite masası bizim çok işimize yararı oğlum 9 aylık yürüdü 6 aylıkken ayakta durup oynuyordu masayla
Beraninannesii okuyor 6 aylık oğlumda en azından oturmasını destekler diye düşünüyorum çünkü hiç oturmak istemiyor .
Irmakmelegim Beraninannesii arabadan destekli alın o zaman korunaklı ilm adım arabaları var bir tık pahalı ama uzun kullanır kziim 7 aylıkken almıştım ilm başta ilgisini çekmedi ama 17 aylık olmak üzere şuan neredeyse her gün oynar şuan biner
Beraninannesii 1morportakal Aslında o kadar haklısınız ki hiç bir oyuncağını istemiyor mesela şimdiden . Sadece ıslak mendil paketi dikkatini çekiyor . Belki diyorum bir umut beğenir ☺️
Beraninannesii yasacmalamalo Ya bende öyle diyorum şimdi önünde oturturum sonrasında yürümeye teşvik için kullanırım ☺️
MrzBaby Beraninannesii bizimde öyle en sevdiği oyuncak ıslak mendil 😀 diğer oyuncaklarla hiç ilgilenmez oğlum
Rez Beraninannesii ilk doğumgününde hediye gelmişti ben yürüteç karşıtıyım bunu duyan yengem almıştı. 16 aylık daha da oynuyor hoşuna gitti
Beraninannesii Rez Bende öyle karşıyım hediye gelen yuruteci bir baskasina verdim kullnirim ben dedi. Al buda bebeğe diye verilen paralar var boşa harcamadan alayım diyorum.
Beraninannesii Irmakmelegim O var şuan doğduğunda hediye getirdiler ama dikkatini çekmiyor pek fazla sanırım sevmedi onu .
Irmakmelegim Beraninannesii ilk başta çekmez zat sonra çekiyor kızımda öyleydi 2 3 ay yüzüne bakmadı ama şuan hep onla mesela ışıklı sesli faln zatn
Beraninannesii Irmakmelegim ışıklı değil bizimkisi belki o yüzden sevmedi . Normalde ısıkli şeyleri çok seviyor ilgileniyor
Beraninannesii Elika00 Oda çok güzel ama yürüme arkadaşı düşündüm oğlum çarpık ayak sendromlu yürümeye teşvik ederiz hem dedim. Benim oğlumda 6 aylık ayakta duruyor tutunup kalkıyor zaman zaman 😇