Ceynep Herkese merhaba 15 ay da iki sezeryan doğum yapınca meme ve göbek aldı başını gitti bunun için plastik cerrahta annelik estetiği diyorlar meme küçültme ve karın germe yaptıran varmı varsa eğer bilgi verebilirmi
Ysmndnz_ Ceynep Yaptırmadım ama bebeğim yaşına girince yaptıracağım bende göğüs karın karından aşınan yağlar ile istediğiniz bölgeye kalçaya dolgu da yapıyorlar ve vajinal estetikte pakete dahil 😄
Asyamc Ceynep 3 ay oluyor normal doğum yaptım göbeğim var :/ normalde zayıftım düşük tehlikesi vardı 2 ay yattım haliyle kilo aldım.. estetisyenim kendimi böyle avutuyorum
Ceynep Ysmndnz_ evet bende yaz gelmeden yaptırayım diyorum kışın evin içinde iyileşme süreci olur araştırdım doktoruna ve şehrine göre değişiyorr fiyatlar 70bindrn başlıyor
Ysmndnz_ Ceynep evet yaaa çok yüksek fiyatlar ama yapacak birşey yok eşime söyledim zor bela ikna ettim ama fiyatı bilmiyor 😄 çok çalışması lazım çok
drns Ceynep bu fiyatları vermeye gerek var mı gerçekten sıkı bir spor düzenli beslenmeyle toparlanılamaz mı 🤦🏻♀️
Ysmndnz_ Ceynep benim 2 arkadaşım oldu birinin göğsü çok güzel oldu diğerinin karnı kalçası çok güzel oldu