arastiranne Güzel Annelerimiz 🥰 Çocuklarımızın burcu ve özellikleri ile konuşalım 🥰 Burcu nedir ? İyi kötü özellikleri neler ? 🥰❤️
Ozlm007 arastiranne kızım koç burcu yok böyle bir sinir 8,5 aylık ama doğduğundan beri öyle bir sinirli ki abbooo yani dağlara daşlara
-Cedric arastiranne oğlum Yay Burcu ♐️ Aşırı hareketli Çok merhametli Sevecen Sosyal Hayvansever 😻 Kötü huyu var diyemem neticede o benim meleğim aşkım bebeğim 😍😄🍭 Dediğim dedik bir yapısı var (ama ipleri eline vermiyorum) 😄 Biraz da çekingen Aşırı ilgi ve oyun aşığı
Canpareem Balık burcu Güler yüzlü ve sıcak kanlı bir bebek.Uykusu çok hafif ve çok hareketli Aşırı meraklı 🫣
pembehanm Boğa burcu olum asırı yemek duskunu uyanır uyanmaz maması hazır olucak ek gıda yıyınce kasık agzında cıktıgı an gerı gırecek beklemek yok resmen çıgırıyo valla ya
Srfygt alyaninannesiii60 benim oğlum da ikizler ama daha 7 aylık olduğu için bisey yapmiyo. Sizde neler var beni neler bekliyo 😂
Seymanur9 alyaninannesiii60 kızım ikizler burcu , ben ikizler burcuyum , babam , kardeşim, en yakın arkadaşım ikizler hatta en yakın arkadaşımın eşi bile ikizler çevrem ikizler dolu en başta da ben 🤣🤣
Zera Oglak burcu oglum asiri asiri asiri inatci keci yaninda laf kalir. Ve her seye asiri karisir evi supurmeme bile😂 cok cok merakli🥴🥴
Badem2021 Zera ay benim kızımda oğlak 2 yaşında olmasına rağmen elime süpürgeyi alınca gel burayı diye gösteriyo onun gösterdiği yerleri süpürmem lazım bide gerçekten aynı şekilde aşırı inatçı Allah sabır versin 🤣
Zera Badem2021 Buyuyunce o inat da buyuyo sanirim🤦♀️ Bur seyi uc kere sorar onemsenmek ister asla ama asla bir seyi unutmaz😂 disaridan eve donerken anne robotu calistirdin mu diye sorar. Sanane dimi yani😂 4 yasinda benim oglum benim sabir da azaldi size bolca sabir😀🥰