sonsuz17 Azyef dediğiniz sayfaya baktım gerçekten fark ediyor mu markası öyle bizim burada bu klinik çıktı bize de çok yakın yani 5 dakikalık yürüme mesafesi Merve Tıp Merkezi - Eriza Tel: 0545 618 80 44 Tel: 0212 618 80 44 Şehir: İstanbul / Gaziosmanpaşa Teknoloji: Soprano ICE Instagram sayfasına bakabilir misiniz rica etsem
Azyef sonsuz17 son zamanlarda bütün doktorlu klinikler soprano cihazını kullanmaya başladı diyot olarak geçen orjinal buz lazer cihazı bu yani .saçma sapan güzellik salonlarındaki ucuz cihazlara girmektense ben buna girerdim herhalde ya da bir kaç seans alexandirite olan cihaza girip bunla devam ederdim karar size kalmış ben daha fazla yönlendırmeyım sonra ona gittim bitmedi demeyin
burcu0302 sonsuz17 Merhaba, ben de gop civarında lazer için arayıştayım geçmiş gönderilerinize bakınca baya araştırmışsınız, yaptırdınız mı memnun kaldıysanız paylaşır mısınız tecrübelerinizi nerde yaptırdığınızı?
first-name-momyy sonsuz17 bütün tüyler aynı kalınlıkta olmuyor malesef aynı renkte de olmuyor kol bacak ve bikini bölgesi hepsi farklı oluyor makine sadece sarı kılları kökleri belirsiz renkli kılları görmüyor yani sizinkinin sorun olacağını sanmıyorum
Mutsuz24 burcu0302 yok hyr yaptırmadım yaz bitimi daha etkili olduğunu duydum ben buzlazer.com sayfasında gerçek cihazlar olduğunu öğrendim soprano ice 2 tane yakın hastanede var burda Merve Tıp orda 5500 fiyat verdi Asya hastanesi 3500 küçükköyde Asya hastanesinde yaptırıcam Ekim ayında