AliKereminannesi Diş çıkarmaya başladınız mı? 2 gündür çok huzursuz benim Bebeğim zor uyuyor eli sürekli ağzında sürekli kucakta olmak istiyor diş mi geliyor bilemedik 🙁
Mahinurr AliKereminannesi 19 mayıs doğumlu kızım henüz diş çıkarma durumu yok ama çok huzursuz atak dönemindeyiz
Devushka AliKereminannesi bizde 1 mayıs doğumluyuz 3 gün sonra 5 aylık olucaz bizde henüz diş yok ama çok salya akıyor ağzında eli sürekli
Payidar AliKereminannesi 4 mayıs doğumlu oğlum 👼🏼 1 hafta önce alt iki dişimiz patladı. Ama hala huzursuz uyku düzeni bozuldu mız mız 🤷🏻♀️
Aral 15 Mayısta dünyaya geldi kızım. Sürekli herşeyi ğzına götürmek istiyor. Özellikle elimi. Ama daha çıkmaz herhalde. Bende hemen cıksın istiyorum iki dişli olunca çok tarlı oluyorlar😍😍🦋
Bihter 22 mayıs doğumlu benim kızım da. Salya kaşıntı çok ama diş yok daha. 62 cm 6800 sadece anne sütü alıyor. Emmiyor sağarak veriyorum. Bu aralar uykuda içiriyorum zorla.
Asunur2019 3 Mayıs bizde 2 dişimiz çıktı 4 ay 4 günlükken gördüm ilkini ikincide bi kaç gün snra hemen çıktı Bağırıyordu diş cikarma belirtimiz sadece bu oldu sürekli çığlık atar gibi sesler çıkıyordu ama ağlamak gibi degill daha çok mutlu gibi bağırıyordu snra farkettikk kii disi çıkmış dmkki ondan di bu halleri ddim Kehribar kolye takıyoruz ondan midir bilemem ama ateş olmadı çokk şükür
makinistanne Asunur2019 benim kizimda 28 Mayıs doğumlu. Salya bayağıdır akiyor. dişler kaşınıyor. Çığlık yani ses cikarma olayı bı kaç gündür bizde de var acaba diş mi çıkaracak. Dış kasiyici ile geçen üst damagini kanatmis nasıl yaptıysa 😔
Ozgesert Benim bebeğimde 31 Mayıs doğumlu eli sürekli ağzında çok huysuz iştahı yok bende uykuluyken zorla içiriyorum mamayı.2 gündür onu da tam beceremiyoruz ağlıyor içmiyor ama aç bence normal mi bu geçici mi ne yapmamız lazım bilen var mı
Asunur2019 Ve birde alt dişler iyi cıktı çok şükür ama şu sıralar elimizi falan ağzına götürüyor alt disleriyle ısırıyor üst dişleri çokk kaşınıyorr Belli ki onun huzursuzlugu var suan bi kaç gündür uyku falan gündüz hiç uyumak istemiyor kucak istiyor hep
Yekyek12 Benim bebeğimde 16 mayis doğumlu ama erken doğdu 33 haftalıkken. Şu an sürekli eli ağzında parmak el emerek yada meme emerek uykuya dalıyor oyuncakları ağzına götürüyor elleri sürekli ağzında ve salya çok fazla. Diş belirtisi olabilir mi dersiniz?
482919 Mayıstı doğum tarihimiz ama bizimki erken geldi 29 nisanda doğdu şimdi Alttan iki tane geliyor dişler patladı :)
Deletedmom109 4 Mayıs ✨ diş yok henüz ama eli sürekli ağzında ortalık hep salya 😂komik bulduğu şeylere dakikalarca kahkaha atıyor 🥰 bişey uzattığımda tutabiliyor, oyuncakları sıkıca kavrıyor hatta emziğini ağzından çıkarıp bazende geri ağzına alabiliyor 😂 Sağa sola dönüyor ama daha yüz üstü dönmedi 🤷🏻♀️ Desteksiz üç beş dk kadar oturtuyorum, yoğurt meyve vs yiyorsam kaşık ucuyla tattırıyorum. 4 aylık kontrolde 6800 64 cm’di. Bu kadar bizden 🤷🏻♀️😂
Elvn94 AliKereminannesi aynisi bizdede var ama dis degldr bnce 4. Ay atagidr dye dusunuym bn bnm kizim icin
Aral İnek sütü alerjisimiz var bizim sizlerde durum nasıl? İki ay diyet yaptım bir kaç gündür çok az az birşeyler yiyorum bakalım. İnşallah geçmiştir ya cok yorucu. Çok ağır diyet uyguluyordum.
Bihter Elizinanneci benim 8 yaşında bi kızım daha var ister istemez kıyaslıyorum ya o daha tombikti. O yüzden gözüme hep zayıf geliyor şimdi ufaklık☺️