Pasaben Ayrı eve çıkacam haziranda tüm eşyalarını var bir tek koltuk takımım yok Nerden almalıyım nasıl bisey almalıyım öneri istiyorum
dunyaylabenimaramda Pasaben Chester model önermem, düz seçmiştim koltuk desenini. Keten kumaş kolay temizlenmiyor, tay tüyü öneririm. Hafif olmasına ve ergonomikliğine bakın. Zevkiniz de önemli😊
Aselinannesii6 Pasaben annemlere aldık yeni bellonadan 21 bin e sandıklı aynı zamanda yatak olabiliyorsun isterseniz bakabilirsiniz bellonaya güzel modeller var birde eşyanız çoksa sandıklı olması çok iş görüyor yatak yorgan koymak için
Pasaben dunyaylabenimaramda ya güle güle oturun sizde Mutlaka dikkat edecem peki hangi markayı önerirsiniz yada önermesiniz?
dunyaylabenimaramda Pasaben mobilya biraz şans meselesi, ilk mobilyam Ankara sitelerden alınmıştı. Bunu, Ağustos ayında Enzadan aldık. Genel anlamda memnunum. Kelebek ve Doğtaş öneririm. Modeller güzel iskeletler sağlam oluyor. Bütçenize bağlı.. 🫠
birinsan14 Biz taşınırken taşıyan işçiler mağazadan aldığınız ürünlerin hepsinin iskelesi aynı malzeme markayla fiyat şişiriyorlar demişti. Eğer sanayide özel yaptorırsan farklı olur demişti. Enza da aynı Modalife da aynı dedi. Yıllardır bu işin içinde biri olunca bana mantıklı geldi modeli beğendiğiniz temizliği kolay yerden yüksek herhangi bir şey alın bence
Pasaben birinsan14 merhaba yeni gördüm mesajı sanayide nasıl yaptırılıyor daha detaylı söylerseniz çok sevinirim çok teşekürler
Mihrimahim16 Kilim Mobilya dan almıştım 8 yıl önce Çok memnunum ben Koltuk takımım çok sağlam Rabbim uzun ömürler versin Ömrüm boyunca kullanırım… İskeleti bildiğin ağaç 😂 Çok ağır ama çok kaliteli ve rahat… 2.500 TL almıştım 😁