Other Mamayı deneye yanıla bulacaksınız. Dediğim gibi gazlı bir bebek olduğu icin 1. Aydan itibaren konfor mamalardan kullanmaya başladım. Bebelac gold nutrikonfor kabızlık yaptı. Son kutumda aşırı kusturdu birde öğürerek fazla fazla kustu hemen çöpe attım. Aptamil epey zaman kullandım conformili. Memnundum. Kilo alımı yok az oluyordu ama en azından kabız ve gaz yapmıyordu. Son zamanlarda gece ıkınmalar başladı sabahı zor ediyordum. Hipp aldım dün kullandım sanırım fazla tok tutan bir mama değil. Kusmada oldu ama belki alışma sürecidir mama değişimi olduğu icin bir gün daha takip edecem. Ve 1 ay sonra ilk defa sadece acıktığı icin kalktı oğlum. Gece emzirip yatırdım. Ikınma kendini sıkma olmadı umarım bize yarar mama 🙏🏻 Ve evet gazlı bebekler memede sakinleşir. Mama gaz cıkarıma faydası icinde ki prebiyotik sayesinde olur. Mamayla beraber biogaia kullanmanızı tavsiye ederim. Bize en iyi o geldi ☺️ Birde gazlı bebek annelerine tavsiye diye bir postum var alıp karışımı kullanmanızı tavsiye ederim gerçekten işe yarıyor 🌸 Ben faydasını gördüm büyüdü artık diye kullanmıyordum gece ıkınmalar başladı diye alıp tekrar başlayacağım. 4 ay bitmek üzere 5 aylık olacağız artık ☺️