morpatii Bebeğim 21 aylık 5-6 dk ya bir karın ve kasığını tutup çömelek ağlıyor sancılanıyor gibi belli bir sıkıntısı var daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu?
Cemre_-53 morpatii enfeksiyon olabilir başıma gelmedi ama beklemeden bir doktora götürün ciddi birşey çıkmadan
Deniz2463 morpatii erkek çocuğumu eger erkekse benim oğlumda öyleydi göturdük pipisinin ucu kireclenmis sünnet oldu geçti
morpatii Cemre_-53 hastaneye gittik hemen doktor enfeksiyondan şüphelendi idrar tahlili istedi ama idrar yapmadı henüz bekliyoruz fışkırır şekilde çok fazla kustu şimdi de
Cemre_-53 morpatii kusma olduysa enfeksion olabilir başka bı hastalık belirtisi de bu aralar salgın çok var bir kaç test isteyebilir domuz gribi vb testleri kustugunu da belirtin doktorunuza onmli
Deletedmom_62 morpatii idrar yolu enfeksiyonu canım mesela tuvaletini yaparken yanma olur karnında kasiklarinda ağrı olur kendini anlatabiliyorsa tuvaletini yaparken yaniyo mu bir sor bebeğim küçük o yaşta bir çocuk kendini ifade edebilir mi çok bilmiyorum ama
Deniz2463 morpatii o zman bilemiyorum canım ama kesin enfeksiyondur diye düşünüyorum çok geçmiş olsun
morpatii Deletedmom_62 sistit o zaman büyük ihtimalle kelime sayısı çok az kendini ifade edemez ama karın-kasık tarafını tutuyor ne yapacağını bilemiyor ağrıdan yavrum
morpatii Cemre_-53 idrar yapmadığı için eve gelmiştik enfeksiyon ve gaz için şurup verdi onları verdikten 20 dk sonra kustu birazdan tekrar gideceğiz doktora o zaman söylerim