Hafsa_anne Kızlar zor durumdayım 50 günlük bebeğimle yeni eve taşındım ve ataktan mı yoksa ortam değişikliğinden mi bilmiyorum sürekli ağlıyor iştahı yok falan Doğması gereken tarih=1ağustos 2019 Doğduğu tarih=6ağustos 2019 Cinsiyet kız
Kubra09 eerkilic 31 Temmuz beklenen Doğum tarihi 27 Temmuz doğum tarihi Erkek bebek Rica etsem bizede bakabilir misiniz ?
Veysel_aras38 eerkilic banada bakarmısız Tahmini doğum tarihi 2 eylül Dogdugu tarih 21 agustos erkek bebek
MelikeeA eerkilic bana da bakar mısın canım erkek bebek tahmini Doğum tarihi 9 Mart 2019 doğduğu tarih 2 mart
Elifnur_drsn eerkilic banada bakarmisiniz size zahmet atak varmı acaba ya doğduğu tarih 4 temmuz , tahmini doğum tarihi 4 Ağustos erkek
Tugba2034 eerkilic benimkine de bakarmisiniz 5 eylulde dogdu dogmasi gereken tarihte 5 eyluldu erkek bebek.
Fadimenur0468 eerkilic banada bakarmısınız kızimda cok agliyor ve bi sonraki atak ne zaman tahmini dogum tarihi 15 agustos dogum tarihi 4 agustos kız
Mervecom eerkilic banada bakarmısınız acaba, tahmini doğum tarihi:23 agustoa Doğdugu tarih:9 ağustos erkek bebek
Kereminnannesiii eerkilic bu atak denilen sey nedir acaba benim oğlumda 25 günlük doğması gereken tarih 15 eylüldü 3 eylül de doğdu 😊 ne olduğunu bilmiyorum ama
Sinem0101 @eerkilic benimkinede bakabilirmisiniz tahmini doğum tarihi 10 temmuzdu ama 1 temmuz da doğdu simdiden teşekkürler 😊
Ozgesert Benimkine de bakabilir misiniz doğması beklenen tarih 15 Haziran doğduğu tarih 31 Mayıs erkek bebek
Ozgesert eerkilic 😩😩😩bu atakda iştahsızlık falan normal mi acaba biliyor musunuz neler oluyor birde atak bitince çocuk normale dönüyor mu
eerkilic Ozgesert İştahı görmedim de sürekli ağlamadan bahsediyor bu dönemde onu yazmış sürekli. Büyük ve önemli bir sıçrama bu diyor