ballilokum3 Dün bir site buldum jast danışmanlık diye güvenilir bir siteye benziyor başvuru yaptım kabul edilmiş bana whatsaptan dönüş yapıldı varmı bu siteyi bilen deneyimleyen güvenirliği varmıdır
Annis-ogul ballilokum3 bilmiyorum ama kapira filan isterlerse verme .ödemeyi nasil yapacaklarmış ne işi
Efe36annesi ballilokum3 aman sakın inanmayın ben ve bi komşu dolandırldık ve kadin parası ni benden istiyor ben vermezsem polise gidecekmiş niye işi ben bulmuşum diye o yüzden uzak durun😌
ballilokum3 Annis-ogul anahtar paketleme işi ve ödeme isede papara uygulamasından yapılıyormuş oraya atıyorlar herhalde hesap onayı içinde 100 TL yolluyolarmış ve bizde kalabiliyormuş avans olarak sonra dilediğiniz ATM’den QR koduyla çekebiliyormuşuz.
Rozerinn ballilokum3 sakın inanma güvenilir değil heleki papara hesabı kendi adları üzerine açıyorlar ordan hesabı yönetebiliyolar para göndericez demeleride yalan benim başımada böyle bişey geldi sonradan baktım kandırma yolunda ilerliyolar hemen başvuruyu iptal ettim
ballilokum3 Efe36annesi teşekkür ederim kızlar internet sitesinde çalışanlara para attıklarına dair dekont varmış bana onu söylüyor ama ben yinede vazgeçtim.
Annis-ogul En güvenilir iş evde kendin yapıp malları verirken parasını almak .biz çok eskiden yapardık evde halamlarla halam işleri verirken parayi alirdi yoksa vermezdi bile