Sinemgizemmm Arkadaşlar oğlum 6 ay 10 günlük. Bir çok tadım işlemini gerçekleştirdik çok şükür bişey olmadı. Hazır bebek tarhanasından aldım ondan vermek istiyorum ama biraz da çekiniyorum deneyimşmolanlar fikir verebilir mi acaba rica etsem şimdiden sağolun
Ysgl26 Sinemgizemmm içinde domates var tarhananın domatese alerji olursa olabilir..deneyin 1 gün bakalım
Toprak-hira59 Sinemgizemmm saglik ocagi hemsiremiz 1 yasindan önce verme cok faydasi oldugu kadar en cok alerji yapanda tarhana corbasi icinde her cesit sebze bulundugu icin demisti. Ben 8.ayda felan az az vermeye basladim alerji yapmayinca devam ettim
Seymapala Sinemgizemmm bebeğim 6 ay 7 günlük tarhana çorbasını çok seviyor ben birde bebek içi. Olaninjndan almadım özellikle evdekini ilikli kemik suyu ile yapıyorum birşey yapmadı 4 buçuk aylıkken başladık ek gıdaya 1 aydır falan veriyorum seviyor
ruveydaensar Ysgl26 ben de bugün kızıma yoğurt tattırdım. Dün de tatmıştı ama bugün ağzının etrafı kırmızı benek benek oldu alerji yüzünden mi acaba
Yagiztos Yapabilir içinde domates yoğurt flan oluyor benim oğlum mesela süt ürünleri alerjisi var yiyemio .ona ayrı yogurtsuz un tarhanası yaptk oyle tuketio
Sinemgizemmm Yagiztos yoğurt yedi ve yiyor çok şükür onda birşey olmadı peynir de tüketiyor. Çocuğum sarı bir çocuk dokunsam kızarıyor şimdi dönmeyede başladı halıdan mı kızardı acaba yanağı diyorum böyle hafif bir kızarıklık var çok korktum
Sinemgizemmm Toprak-hira59 bugün bir çay kaşığı verdim bende bekliyim en iyisi. Doktorum dene demişti bana
Yagiztos Sinemgizemmm ekstra hassas tenliyse alerjik olabilir bzmde öyle oğlum dokunsan kıpkırmızı oluyor ama bzimki brlli oluyo gıda dokunursa kurdeşen dökuyor vucudu baya bı. normal dokunma kızartması oluncada anliyorum
Yagiztos Sinemgizemmm Ogün verdiginiz yiyecekleri bikacgun vermessiniz deneyerek çozebilirsiniz ancak
Ysgl26 Sinemgizemmm döküntü kızarıklık olur özellikle ağız çevresinde yanaklarda.. ertesi gün vermeyin geçecektir zaten