Moana Kızlar kendi kafamdan yaptım belki tarifi vardır yoktur bilmiyorum balkabağı ile havucu kaynatıp suyu ile beraberblenderdan geçirdim ama kötü bir koku geldi burnuma oğluma vereceğim 7 aylık yenir mi bu yemek
Erdemalp Moana tadina bakin yenirmi yenmezmi anlarsiniz zaten. Ama ben balkabagini haslayip blender yapip cok yedirdim ogluma. Suan yemiyor artik ama begenmiyor kucuk bey 😊
Dilruba_1 Birkullanici sadece ikisiyle mi oluyor çorbası ? Sütlü yapılır mı 1 yaş öncesi ben hiç yapmadım demek ki bu kadar basitmiş
Birkullanici Moana bilmiyorum ben kızıma sütlü yapıyordum bende içiyordum öylesi çok gğzel oluyor ama bu türlü nasıl olur bilemedim içilirde bebek küçükmü büyükmü?
Kuzeymiram Moana bal kabagın kokusu olabilir cnm o biraz kotu kokuyor ve biri süt demis ama bir yaş öncesi süt önerilmiyor
35lavanta Ben balkabağı havuç patates pırasa küçük bir diş sarımsak pişriip blandırdan geçiriyorum mis gibi çorba oluyor 🤌🏻
Birkullanici Moana yok ya yemediğin için sana kokusu kötü geliyor olabilir ,biraz zeytinyağı ekleyip yedir bişey olmaz çok besleyici balkabağı.
Deletedmom_48 @Moana bnde yapıyorum balkabağı havuc patates haslayıp blenderden gecirip tadınada kokusuna bakıyorum hiç öyle dediğinz gibi kötü kokmuyor bnce sebzeniz bozuk olabilr kötüyse vermeyin bebeğinize