ozgeozgeozge 3 aylık bebişlerinizde gündüz uyku düzenleriniz nasıl, ne kadar da bir uyutuyorsunuz, ne kadar uyuyorlar?
Whatornot ozgeozgeozge 4 aylık oldu 3 aylıkken 10da yatıp öğlen 1 gibi uyuyanıyordu sonra 1 saat uyanık 1 saat uyku şeklinde akşam 10a kadar yine böyle uyuyordu. Şimdi 4 ay 3 günlük 16 gün yoğun bakımdaydı çıkalı 5 gün oldu ama yine aynı düzende gidiyor gibi pek algılayamadım
Esra25eylul ozgeozgeozge. Biz yeni 3 ay olduk. Gündüz ne zman uyumak isterse uyutuyorum zaten uykusu geldiginde huysizlaniyor. Gece uykusuna da 10 da baslatiyorum iki uc gündür sabah 6.30 ta uyanır sutuni veriri altini temizlerim birakirim yerine kemdi kendine oynar yorulup uykuya gecer yine
Pateteslimanti 10-12 arası 13-15 arası 17-19 arası 21.30 yarış 3 güne kadar böyleydi şimdi eser yok uyutamıyorum gündüz atak haftasında zannedersem
Esra25eylul Pinar9 kendi kendine uyumuyor ki uykusu gelince agliyor ayagimda ya da besiginde salliyorum uyuyir hemen
hhacerozer Benim bebeğim 3ay 26 günlük gündüz önceden iki saate bir uyurdu bir saat boyunca şimdi iki saate bir yarım saat uyuyup kalkıyo son akşam uykusu 6:30da gece 8:30da uykuya geçiyo sabaha kadar baştan beri böyle düzen oluşturdum gidiyor da şükür arada bozulsada