Nessmom Merhaba dudak bağı mı bu ? Dil bağı vardı kesilmişti 4 aylıkken o zaman sormuştum yok denmişti ama bu şekilde dudağı bir de işlem nasıl oluyor acaba ameliyat mı ?
findikkurdum56 Nessmom cocuğa sıkıntı olmuyorsa dişleri döküldükten sonra bazen 4-5 yaşındayken kesiliyor dişler daha yakın olsun diye. Çok kısq ve gergin ise erken kesiliyor çok basit
Litfenama Nessmom benim kızım 5 aylık ve dil de dudak bağıda var. İkisi de ameliyatla kesilecek. Doktor karar veriyor. Dudağı çok yapışık olduğu için kesmek istedi.
Nessmom findikkurdum56 acı oluyor mu acaba :( ya dil bağı vardı 4 aylıktı ben o zaman farkettim belliydi sordum doktora yok dedi yani böyle acemlik olmaz
findikkurdum56 Nessmom biz kestirdik hiç acı ağrı olmadı öyle, emmeye devam etti. Düşerken bile kopabilecek bir şey. Hiç kafaya takmayın. Şuan size bir sıkıntısı yoksa bekler. Duruma göre diş yapısının kesilir.
Nessmom Litfenama anladım bende 4 aylıken dil bağını kestirdim odada hemen kesti doktor hatta o zamam söyledim ama farketmemiş demek
Nessmom findikkurdum56 annem sizin gibi dedi dişleri iyice uzasın belli olur dedi kesmeyedebilir dedi
Nessmom Angelangelll benimde oğlum 15 aylık şuan ben sürekli farkediyordum ama dişleri geç çıktı dedim dişleri çıksın düzelir ama iyice belli oldu
Nghn_00 Benim oğlumda da var aynı şekilde iki altta iki üstte dişi var bugün sordum doçent doktordu hatta doktorumuz önce bi dişleri tamamen çıksın otursun yerine o zaman karar verilir şuan bişey yapılmaz çünkü ilerisini bilemeyiz dedi
Anneciko Bende az önce post açtım 8 aylık bebeğim üst ön dişleri ayrık bu şekilde ne yapılmalı acaba ya