Funda88 Kizlar hipp combiotic kullaniyodum bebegim 3.5 aylik cok guzel yiyordu simdi kesinlikle istemiyor agzindan atiyor. Baska mamaya gecmek istiyorum ama sma ve similac arasnda kaldim. Kabizlik ya da gaz sorunu yapmasindan korkuyorum. Hippte hic sorun yasamadim cunku sizin tavsiyeniz var mi?
Haribo42 Funda88 bende onu kullaniyorum 16 gunlukken kac cc ve kac zamanda bir veriyodunuz bebegim 2 saat en fazla uyaniyo millet mama verince 3 saat fosur fosur uyuyo bu mama foyurmuyomu ya:(
Azolili Funda88 mama her bünyede farklı etki yapıyor size iyi gelen başkasına gelmeyebiliyor. Denemeniz lazım
Tugceksck Funda88 merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum benim de bebeğim 2 aylık yaklaşık 5 gündür bizde mama içerken savaş veriyoruz resmen. Biz aptamil conformil kullanıyoruz bende sizin gibi düşünüp mama değişikliği yapmak istedim mama değiştirmeden öncede aptamilin danışma hattını arayıp sordum. Bebeklerin mamadan sıkılma gibi bi durumu söz konusu olmadığını tatları ayıracak kadar tat duyularının olmadığını söyledi tabi ben inanmayıp hemen mama değişikliği yaptım ama sonuç değişmedi hazır düzeni bozuldu bu dönem dönem olabiliyormuş bebeği zorlayıp mamadan tiksindirmeyin benimde bebeğim günlerdir aç yaşıyor uyku arasında bile içmiyor bir iki çekiyor bırakıyor sonra uykuya geçiyor bi daha asla veremiyorum. Günlerdir biberon biberon mama döküyorum işkenceli bi süreç Allah yardımcımız olsun geçecek
Funda88 Haribo42 hipp icerik olark hafif bi mama ben meme+mama gidiyodm 25 gunlukken basladik gunde 3 kez veriyodum 40 cc ama dr gunde 4 kez 60 cc ver demisti. Hipp doyurmuyo diyen cok kisi duydum ama kilo alimi cok iyi oldu
osibrabia Haribo42 aptamil ben kullandim canim tabii bebeklerde farklilik gosterebilir bu ama benim bebegimde kabizlik yapiyodu o yuzden bebelaca gectik
behay benim bebegimde 4 aylik , artik 2 hftadir istahsiz , artik 150cc-180cc icmesi gerekirken, biz 120cc'da kaldik hala, onuda zorla iciriyorum. doktora sordum mamasini deyiselimmi ondan ola bilirmi, 6ci ayina kadar boyle olmasi normal dedi, ve artik meyve ezmesi falan yediriyorum(elma, havuc, cicibebe falan)
behay Denes doktor tavsiyesiyle basladim, sezeryan dogum yaptim ve 2 ay anne sutuyle beslene bildi. artik 3gundur ek gidayla gidiyoruz, keyfi yerinde sukur, beyenerek yiyor kendisi😊
Funda88 Haribo42 Ben hippten memnun kaldim kilo alimi cok guzel gitti hic sorun yasamadim ne gaz ne kabizlik. 3.5aylik olunca istememeye basladi. Hafif bi mama zaten. Doktorm tavsiye etmisti. Sizde deneyn gaz kabizlik problemi olmuyosa ona gore karar verirsnz
Funda88 Tugceksck tesekkur ederim. Eve bende ayniyim surekli acikmistir deyip yapiyorm bi kere cekiyor istemiyor napcagimi sasirdim ac olmasi cok canimi skiyor. Insallah gecsn bian once ek gida verelim rahatlayalm
Tugceksck Funda88 mamadan memnunsan bence değiştirip düzenini bozma canım gezdirerek içirmeye çalış dikkatini çekecek şeylerle içirmeye çalış ne bileyim mesela ben akşam ışık açıyorum ona baka baka iki üç çekiyor ama kesinlikle 20 30 cc den fazlasını içmiyor sende öyle dene belki işe yaşar
Qwerty Eşim şu an almanyada ben de almanyadan hipp mama getirtiyordum ona, Alman arkadaşları görünce Sma iyi mama diye söylemişler 🤷🏽♀️ Ama içerik incelemesi yapınca anne sütüne en yakın hipp gözüküyor ben de ikilemde kaldım hem denemek için sma da aldırmayı planlıyorum hem de düzeni bozulsun istemiyorum zaten güzelce yiyor🙄