Hamzaboy Kızlar bebisim tam 6 aylık Kafa üstündeki bingildagi biraz sert gibi kapanmamış ama eskisi gibi yumusakta değil içi dolu gibi anlamadım bu normal mi yoksa doktora götürmem gerekli mi ? 😔
lceLady Hamzaboy bi sağlık ocağına da götürebilirsiniz ordakilerde güzel ilgileniyor sizi yonlendirirler normal veya değil diye. Bizimde 18 aylık halen kapanmadı normalde sımdıye kdr kapanması lazım mış. 1 ay daha beklıyorum olmadı de götüreceğim
Nefesin_Annesi0 Hamzaboy benim kızım 7 buçuk aylık hâlâ kapanmadı sağlık ocağındaki hemşire çok dert ediyo kapanması lazımdı falan dedi araştırdığım zaman 2 yaşına kadar kapanır diyo kafam çok karıştı devit3 veriyomusunuz hergün ben hiç vermiyorum unutuyorum bazende ihmal ediyorum
Hamzaboy 1 yaşından önce kapanmaması gerekiyormuş bizimki biraz sertleşmiş sanki çabuk kapanır gibi korktumm 😔😔
Simba61 Nefesin_Annesi0 merhaba sizi endişeli göedüğüm için yazmak istwdim benim oğlumun da 2 yaşına 1 ay kala kadsr kapandı. Bem de o damlaları çok ihmal ederdim. Sonra her gün güneşe çıkardım 10-15 dk ve ocean omega vitamin surubundan verdim takciye hemen kapandı
BanuKs Hamzaboy yazmak istedim biz bugün çocuk nörolojisine gittik bizde ağır vitamin d eksikliği varmış hemen tedavi başladı. kontrol ettirmek bence önemli ama telaşlanmamak da lazım ☺️