princess-mom Doktorumuz gün gün arttırarak kullanılıcak dedi 10. Günde 10 damla olduktan sonra 10 damla 10 damla gidilecek dedi sizler nasıl kullanıyorsunuz mamanın içine katıp verebilirmiyim çünkü ağzına kaç damla gidiyor bilmiyorum
Flower56 princess-mom bize öyle birşey demedi kilo başına ver dedi 10 damla veriyorum hatta bitmek üzere tekrar sipariş edigem kan değerleri yükseldiği için istahi da açıldı
livanurvealpinannesi61 princess-mom aç karnına verilir bişeye katılmaz. Kilo başı 2 damla veriliyor ocean Microfer.
Temmuz1 princess-mom bir kasiga kac damla kullanacak iseniz damlatip verin.boylece emin olursunuz direk ağzına damlatmayin bence. Kilo basina 1 damla olarak kullanıyoruz biz.mesela 10 kiloya 10 damla şeklinde.
MelindaMelisa princess-mom Muhtemelen alerji riskine karşı öyle söylemiştir.Demir ilaçları bazen alerji yapabiliyor.Demir ilaçları bişeye karıştırılmaz hatta aç karnına verilir ve verdikten en az 1 saat sonra süt ve süt ürünleri tüketmesi gerekir
livanurvealpinannesi61 princess-mom 6 kilo ise 12 damla 7 kilo ise 14 damla kilo başı 2 damla oluyor.
princess-mom @Temmuz1 Benim kızım daha 5 kilo nasıl 10 damla dedi peki ya nasıl kötü doktorlara denk geldim cidden 😟
Temmuz1 princess-mom belki sizin bebeğinize o doz gereklidir.doktor önerisine uyun bence nasil dediyse öyle kullanın.