Askimizinmeyveleri Arkadaşlar pedallı vileda kullanan varmı aranızda tavsiye edermisiniz mob kullanıyordum zorlamaya başladı beni bide bunu denemek istiyorum kullananlar varsa memnunmusunuZ beni bi aydınlatırmısınız
Kuzularinanasi Askimizinmeyveleri evet vileda turbo cok kullanisli.baska marka almayin ama.arkadasim bunu 8senedir kullaniyormus uzun omurlu yani diger markalar boyle olmaz.
Birbebetoannesi Askimizinmeyveleri Haftalık genel temizlikte elimle siliyorum. Günlük içinde vileda turbo pedallı kullanıyorum pratik oluyor
esmanuursss Askimizinmeyveleri bende kullanmak istiyorum ama çabuk bozulur mu acaba aldığım her vileda mop bozuldu
Askimizinmeyveleri Berilsmom13 turbolu olunca nasıl oluyor normal pedallıdan farkı ne beni bi aydınlatabilirmisiniz😁
Berilsmom13 Askimizinmeyveleri yani markası adı öyleydi lohusayken almıştım baya kolay kullanımı pedallı
Askimizinmeyveleri Berilsmom13 çok teşekkür ederim şimdi baktım fiyatına 579 lira iyice araştırıp alayım dedim elimde patlamasın ürün
Askimizinmeyveleri esmanuursss üst komşum beş yıldır onu kullanıyor sordum çok memnunum demişti bende aldım canım valla süper birşeymiş çok beğendim tavsiye ederim