Fridagul Kızım önce üç gündur yapmıyordu kakasını azıcık yaptı sonra dört gün sonra yaptı. Bugün altıncı gün kakasını yapmıyor çay kaşığı ile zeytinyağı veriyorum. Henüz bir buçuk aylığız. Başka neler yapabilirim bu durumu yaşayanlar var mı ?
qizemm Fridagul Benim bebeğim de 1 aylık 3 gündur yapamiyor zorlanıyor bende zeytinyagiyla uyarı yaptim karnini falan yagladım kendim kayisi suyu ictim ki fayda etsin ama yok bebeğim kendini sıktıkca içim gidiyor psikolojim bozuldu artik ďüsunmekten
Melisuzunoglu Fridagul qizemm Fridagul 8-10 gun nasil dayaniyorsunuz kizlar bebeginiz huzursuz olmuyor mu aglamiyor mu karin agrisi filan yasamiyor mu benim bebegim dünden beri yapmadi 35 gunluk aklim cikiyor suan 9-10 gunleri gorurum diye suan bile huzursuz ikinip sıkınıyor agliyor filan sizde durum bu sekilde degil mi ??
Ceren55 Fridagul ya valla benim bebeğim 4 aylık deliricem zeytinyağ vere vere bi hsl oldum fitil ile yapıyor sadece ne yapacağımı şaşırdım acaba kayısıyı iyice haşlayıp suyundan be karşısından versem bi sıkıntı olur mu acaba deneyen var mı
Sinem57 Fridagul anne sütünden başka bisey vermeyin diyorlar ama yada masadan başka bisey fikir olsun diye soruyorum gaz damlası kullanıyormusunuz bağırsakları tıkanıyor gaz birikintisi de yapıyor bir de mama kullananlar mamasını değiştirebilir ondan da kaynaklanıyor Allah yardımcınız olsun Bn bunlardan çok çektim bnmkide 51 gunluk
Fridagul qizemm bende kayısı içiyorum hafif bende de kabızlık var 10 güne kadar normal diyorlar kaka.yapmamayi ama insan kafaya takiyo işte
Fridagul Melisuzunoglu ıkınma çok hafif ağlama ise hiç yok. Yani tuvalet yapmama konusunda mutlu olduğunu düşüneceğim artık 😃
Melisuzunoglu Fridagul allah allah kendimizden ornekleyip dusunursek uzun sure yapmayinca karin agrisi cekiyoruz ee bebekler de de ayni sekil oldugunu dusunuyorum bilemedim 😁
Buarajuliet Melisuzunoglu bebekler eğer kakasını yapmadığı için huzursuz oluyosa o zaman müdahale edilmeli huzursuz değilse ıkınma ağlama olmuyosa bişey olmaz dedi doktor anne sütünün tamamını vücudu emip kullanıyormuş o zaman
Gnssn Fridagul o halde endişelenmeyin müdahale etmenize gerek yok 10 günü aşarsa doktora danisirsiniz henüz çok küçük herhangi birsey vermeyin bence. Tabi yine de siz bilirsiniz
Ceren55 Melisuzunoglu yani yarar heralde bağırsakları çalıştırır doktoruma sordum kaynatıp iyice kayısısından suyundan verebilirsin dedi 3-4 çay kaşığı
SefaNurUmay0508 Fridagul kayısı çekirdeğini kaynatıp 1.2 damla verebilirsin . Biz de aynı sıkıntıdan dertliyiz fakat biz de bi de artı olarak aşırı gaz var 3 aylık olduk bugün 2 gündür yapmıyor kakasını 🙄 bide anne sütü + mama ile besleniyorsa gayet normal karşılanıyor