Bayanyanakkkkkk Bebeğim 10 ay 6 günlük.ve hala diş çıkarmadı sebebi ne olabilir? Bi sorunmu var acaba ?
Eftelya111 Bayanyanakkkkkk bizim ki de geç çıkardı 11 aydan sonra saç uzaması nasıl bizimkinin saçları da geç uzuyor
Teemo07 Bayanyanakkkkkk sorun oldugunu düşünmüyorum canım, biraz genetik bu işler. Karşı komşumun bebegi 14 aylıkken cıkardı ilk dişini. Suan 16 aylık 4 dişi var. Benim bebegim 21 aylık 9 dişi var🙂 ne kadar geç o kadar iyi derler
Buse_efe Bayanyanakkkkkk 13 aylık oğlum1 hafta içinde peş peşe 4 tane çıkardı 1.5 yaşına kadar çıkarmaması normal dedi doktor
Bayanyanakkkkkk Eftelya111 saçlari maşallah güzel uzuyo…Genetik olabilir biz 8-9 adım ariyoruz desteksiz yürüyoruz ama dişler yok piyasada 😂
kuzeyyildizi_ Bayanyanakkkkkk doğum gününe 3 gün kala fark ettim ki patlamış dışı ilk dışı demir eksikliği varsa o birz etki eder yoksa norml korkmayin bn doktora da götürdüm 13 14 aya kadr cikarmazsa getir demisti
Kumsalbebek1 Sanmıyorum benim 6 yaşında ki kızımda 1 yaşında dişlerini çıkardı diş doktoruna da götürmüştük sorun yok demişti gayet dişleri sağlıklı şimdiki 7 aylık oda halen çıkarmadı hatta doktor iyi demişti yeni de dökülmeye başladı :)) ilkokuldaki kzimin