Teemo07 Benguu_72 doktorumuz bize ‘kendini belli etmeye baslar, oturma pozisyonunu gelmek ister o zaman yavas yavas kısa süreli oturtabilirsiniz’ demişti. Bunu konuştuğumuzda 4.5 aylıktı bebegim.
Linaamom Benguu_72 5,5 aylıkken destekli oturtmaya başladım 6.aydan kendi oturdu tabi gene dikkat ediyoruz devrilme oluyor arkasına yastık koyuyoruz. 5.aydan sonra sizde günde 5dk kucakta oturtmaya başlayabilirsiniz
ssari1903 Benguu_72 doktorumun önerisiyle 3 buçuk aylıktı kuckta oturtmaya başladım kısa kısa. 5 aylık falandı bebeyatmaz aldım içine koydum 6 aylıktı desteksiz oturdu
MMADEN Benguu_72 benim kızım 8 gün sonra 5 aylık olacak kafasını kaldırmaya çalışıyor, Egzersiz yaptırdığımda geri yatmak istemiyor doktorum da kısa aralıklarla oturtabilirsin dedi
asiltonunmommysi Benguu_72 3 aylıkken kucağımda hafif oturur gibi tutardım. 4 aylıkken banyo oturağı ve mama sandalyesinde falan yemek yediğimiz sürelerde ve banyo yaptırırken oturttum. 6 aylıktı tamamen desteksiz oturabiliyordu
Mys30 Benguu_72 3 aylikken kafasini kaldırıp kalkmaya çalışıyordu destekli oturtmaya basladim kucağımda filan 5.5 aylik bile olmamıştı desteksiz oturdu