Aslcmkk Merhabalar bebegim 2 ay erken doğdu evolvia premature mama kullanıyoruz anne sütüne ek takviye veriyorum sizce ne zamana kadar kullanmalıyım 2 numaraya ne zaman gecelim
Guzelanne56 Aslcmkk benim bebegım de prematüre özel prematüre maması kullanıyoruz doktoru tam 40 hafta olacak dedi normal dogum tarıhı baz alınarak mama degısecek
Minelbabysmpm Aslcmkk benim bebeğimde 1,5 ay erken doğmuştu aptamil prematil kullanmıştık. doğum zamanı geldiğinde 1 numaraya geçtik.
livanurvealpinannesi61 Aslcmkk ben prematüre maması kullanmadım hiç 36 haftalık doğdu oğlum 2 aylıkken normal evolvia kullandım. Arkadaşım da 1 ay prematüre maması kullanmıştı.
Guzelanne56 Aslcmkk göğsümü kabul etmıyor maalesef silikon uçla uğraşıyorum yine olmuyor sağıyorum bıberonla verıyorum
livanurvealpinannesi61 Aslcmkk benim oğlum 2 yaşına girecek 1.5 2 aydır mama içiyor ablası süt içince oda istiyordu. 2 aylıkken normal evolvia kullandım canım.
Guzelanne56 Aslcmkk mama bende bazen verıyorum oğlum durmuyor ağlıyor mama verince derın uykuya gırıyor