myboy Merhabalar bebeğim akşam on buçukta yarar sabah yedi çeyrek gibi kalkar. On bjmuk gibi ilk uykusunu uyur 2,5 saat. İkinci uykuyu da üç buçukta yapar ve beş çeyrek geme kalkar.sizce düzen nasıl ya da sizlerde nasıl acaba
Liliyy myboy gündüz o kadar uyuyormu yaa benmki 13 aylık tek uykuya düştü akşam 8 bucuk gibi yatıyo sabahta 8e doğru kalkıo öğlen 12 1 gibi uyuyo oda en fazla 2 saat sizn bebe iyi uyuyomuş vallaa😄
melekanesi myboy 14 aylık ikiz kızlarım var. Sabah 7de uyandırıyorum. 10:15 de yatırıyorum. 12de uyandırıyorum. 1,5 saat uyutuyorum yani. Uykuya 15:30 da yatırıyorum. 17:00da mutlaka uyandırıyorum. 1 saat uyuyorlar yani. Akşam en geç saat 21:00 da gece uykusuna yatırıyorum.
ozgennk myboy bizim düzenimiz de tam böyle aslında onlar nasıl istiyorsa öyle oluyor düzen ben şu anlık memnunum 😅
Kbrbisi28 Benim kizim aksam uykusunu 8 de yapiyor sabah 7 bucuk 8 gibi kalkiyor saat 10 gibi sabah uykumuza start veriyoruz 1 saat uyuyor ikinci sabah uykumuza 1 bucukta yatiyoruz 2 bucuk saat suruyor normaldede zaten bu aylarda 3 3 bucuk saat mi ne olmasi lazimdi gunduz uykusu galiba son gunduz uykusundan kalktiginda yorabildigim kadar yoruyorum daha derin uyumasi icin
Duygu-66-Tumer Kızım 14 aylık olcak. 3 haftadır tek uykudayız. Akşam 9 gibi yatıyor. Gece 1 kez kalkar. Sabah 8:30-9 gibi kalkar sonra 13:30 da uykuya yatırırım. 2saatw yakın uyuturum. Sonra akşam 9a kadar oyalarım
kubramomm- myboy Benim bebeğim de 14 aylik akşam 9 buçuk 10 gibi uyur bazen l0 bucugu bile bulabilir. Sabah 9 buçuk I0 bucuk arası uyanır. Öğle uykusu I2 bucuk I buçuk arasındaki saat dilimlerinde gerçekleştirir. Nekadar uyuduğu hakkında yorum yapamıyorum bazen I bazen 2 saat uyur. Uykuyu azalttık gbi ama bugün sütcumuz zile bastığı için öğlen uykusundan uyandı geride uyumadı şimdi ikinci uykuya yattı akşam uyurmu hiç bir fikrim yok suanda 😶