MeteYmen_Annesi İlacını veriyorum ama çok öksürüyor ve çok sıçrıyor öksürüğü İcin ne yapabilirim en acilinden önerisi olan varmı 9 aylık oğlum ??
Superstar_00 MeteYmen_Annesi Kızim 5 aylık ayni durumda çocuk doktorumuz bize bol bol emzirin dedi ve fizyolojik serum ile burnunu temizleyin dedi.
Agness MeteYmen_Annesi ben yatağının başına soğan kesip koydum biraz rahatlatti gibi gece. Birde balli limonlu ılık su ıcirdım , sanki faydası oldu gibi
MeteYmen_Annesi Superstar_00 izotonik serim la gece temizledim sıvı tükettiriyorum ya ama 9 aylık o kadar aksi ve huysuz ki sçok yoruldum
MeteYmen_Annesi Evden dışarı çıkmadık nasıl hasta oldu anlamıyorum ama çok aksi oldu bi anlayışı var anlatamam 1 saattir neredeyse ağlıyor kucak istemiyor sarılmak istemiyor sallanmak istemiyor uyumuyor yarabbim yaresul
Aysel65_ Bende aynı durumdayım 5 aylık bebeğim çok öksürük ve balgam var kimsede öneri yapmamış doktora da gördüm antibiyotik tek verdi burun temizle başka çare yokmu
Agness Aysel65_ benimki 15 aylik bi çay kaşığı kadar bal biraz da limon sıkıp, ilik su ile eritip icirdim