Htccskn Anlam veremediğim bir şekilde kızım soğuk mama içmek istiyor sıcak verince içmiyo ama soğuyunca içiyo aynı durumu yaşayan var mı acaba arkadaşlar ?
ipekadaninannesi Htccskn ay kesinlikle aynı durum bizdede var sıcak veriyim içmez ılıktan soğuya dönük olsun lıkır lıkır sanırım ağızları kuruyor o soğuk mamada iyi geliyor
Melekbas Htccskn benim oglumda oyle biraz ilik olsun hemen aglamaya basliyor 8 aylik 6 aydir soguk iciyor☺️
parasiempre Merhaba😊Benim kizimda ne sicak ne soguk tam orta kararda iciyor , fakat soguk mama ile ishal olabilme ihtimalinden bahsetmisti doktorumuz 🥹
Dilruba_1 Melekbas soğuk derken daha önceden kaynamış suyu direkt mi veriyorsunuz hiç ısıtmadan ? Normalde hafif ısıtıp verirdim
Melekbas Dilruba_1 120 cc iciyor oglum benim 40 cctermosa kaynatip koydugum sudan ekliyorum mamayi uzerine ilave edip cozununce uzerine normal su ekliyorum iliktan biraz soguk oluyor soguk suyla mama cozunur mu tam bilmiyorum denemedim ama oylede cok soguk olur
Dilruba_1 Melekbas normal su yani kaynatmadan eklediğiniz su mu Ayrı ayrı uğraşmaktansa E direkt kaynamış soğumuş sudan ekleyin ayrı ayrı yapmaktansa ne fark ediyor anlamadım ?
Melekbas Dilruba_1 mama cozunur mu bilmedigim icin denemedim bende iste ve oyle cok soguk olur diye yapmiyorum