Angellove94 Kızlar annem yeni doğalgaz taktırdı perdeler uzun peteğe zarar verir mi? sizce Geçen sene kayınvalidemin perdeleri yanmış petekten uzun perde kullanıpta sorun yaşayan oldu mu? Şimdiden teşekkürler 🙏
kuzey_arin2019 Angellove94 kız perde yakacak kadar nasıl acicaz şaka bı tarafa hiç sorun yaşamadık perdeyle alakalı
Balkupum2505 Angellove94 benim perdemde uzundu petege deyen kısımları sarardi petek üstü kestirdim.mecburen
Gizemlibirisi Angellove94 ben perde askısı kullanıyorum.miktatisli oluyor.uc dört tane takıyorum peteklere değmiyor.evin ısısı artiyor
kuzey_arin2019 Angellove94 perdeleri sarartiyo ve ısıyı engelliyormus uzun perde annem kısa terci ben uzun kullanıyorum evde olmadığımız için fazla yakmiorum ben
Birdunyabircennetannesi Isıyı engelliyor uzun. Ben arkasına atıyorum sıkıştırıp. Kısa daha mantıklı kesinlikle
anneyimben- Angellove94 perde yanmasını ilk kez duydum da ısıyı engelleyebilir yani. Ben ucundan biraz kaldırıp kıvırıyorum duvarla peteğin arasına sıkıştırıyorum iyide ısıtıyor bu şekilde
Meryemsevcnn Tül sıkıntı yapmaz ama ev kendininse kalın perdelerini kestirirse faydası olur ısı yalıtımı için petek üstü en güzeli stor perde