edanurkiragi Bugün 4. Ay aşısını oldu oğlum saat 17.00 dan beri ateş bi düşüyor bi yükseliyor 38 38.5 arası kafasını yıksdım hsvlu koydum ıslsyıp yok ne yapmalıyım
Elika00 edanurkiragi kafasını niye yıkadınız ki ılık duş aldırsaydınız bütün vücut daha etkili olur. Ateşi yüksek düşmüyorsa calpol ver canım 38 artık tehlike kısmına giriyor bu zamana kadar vermemekle iyi yapmışsın ama düşmüyorsa calpol ver mutlaka.
Sema065 @edanurkiragi Ben kızıma limonlu çorap giydirdim ve eklem yerlerine sirkeli su yapmıştım düzeldi deneyin isterseniz
Wolverine edanurkiragi Kafasını yıkamayın eklem yerlerine ılik suyla ıslanmış bezle kompres yapin, calpol icirin. Üstünü inceltin ateşli bebek üşümez. Odayı serinletin.
edanurkiragi Wolverine calpol dışında verilecek başka bir ateş düşürücü varmı dünden beri oğlumun ateşi 37.5 tam aşağı düşmüyor sürekli 38 de seyrediyor duş aldırdım dediklernizi yeptım yarım saat düşüyor sonra tekrar aynı ve asla uyumuyor dünden bugüne
Wolverine edanurkiragi 2 gun süren düşmeyen inatçı ateş olduğunda doktora gitmeniz gerekir. Bebeğiniz küçük olduğu için calpole ek bir şurup mutlaka yazacaktır.