Belis- Cansumerve yok cnm ne kdr süreceğiyle ilgili bişi sölemedi ama Bu ağrılar norml olduğunu söledi kilo veriyosan ondan da olabiliyomış
Bebegimibrahim Benimde 27 gün oldu amliyatın üst tarafı içten agrıyor ve ameliyat olan yer sanki hava almıyor gibi koku yapıyor çokta kilolu değilim nasıl olacak bilmiyorum ama gğn gğn birazdaha toplanıyor ilk günlerde göbeğimi kaldırmam gerekiyordu izi görmem için
Nilsena5507 Asunur2019 karninizin icindeki agrilar gectimi acaba 2 ay olfu benim de dikislerim degil de ust kisimlar agriyor
Asunur2019 Nilsena5507 benimde üst kısmı ağrırdı hala da ara ara oluyor ama önceden dar pantolon giyemezdim ağrırdı suan o geçti 8 ay olacak yarın 3 4 ay önceye göre baya geçtii demekki zmanla geçecek sizin biraz erken geçmesi için
Bebegimibrahim Nilsena5507 üst taraftan dokununca bile hala agrı var ama böyle uyşuklukla karışık tuhaf bişey kaşınınca bile hissetmek için bastırıyorum bu sefer değişik bir acı var
Nilsena5507 Bebegimibrahim kac ay oldu siz dogum yapalı. Benim 2 ay bitti ama dar seyler giyemiyorum bile karnimda aci oluyor
MuhammedAmine Denizmavisi zamanla geçiyor . Benim 1 sene oldu sabah kalktığımda bi yanma sızlama olur birkaç dakika sonra geçer seninki çok yeni
Nilsena5507 Asunur2019 zaten o cok kotu bir sey normal pantolonlarim oluyor ama giyemiyorum karın bolgemi cok acıtıyor. Insallah benim de gecer o. Insallah kotu bir dey yoktur. Ben ilkinde hic boyle seyler yasamadigim icin korkuyorum acikcasi.