Hilalse Birkucukkelebek foto çekmeden ss alıp bir de fotoğrafı çekin iki fotoyu apple desteğe iletin belkide bi ayarı vardır yardımcı olurlar yoksa servise götürün değişim yapsınlar çevremde 14 pro max kullananlar çok memnunlar
Birkucukkelebek Hilalse dediğiniz gibi yaptım apple destek ile görüşüp görselleri attım. haklısınız bariz bir fark var ama bu telefonun donanımsal bir özelliği diyorlar. bilemedim🤷♀️
tatlibiranneo Birkucukkelebek aldığınız yere gidip sorma şansınız varsa yardımcı oluyorlar çok ilgililer
ipekmom Birkucukkelebek yoo hiç öyle olmuyor. Hatta bende bazı fotolarda renk açıldığını farkettim. Ama düzeltmeyi otomatik yapıyor diye düşündüm. Kararma yok ama
Birkucukkelebek ipekmom evet otomatik yapıyor işte o düzeltme bazen fotoğrafın kalitesini düşürüyor. HDR modu diğer modellerde açılıp kapatılabilirken bu modelde sabitlemişler. Hatta destek ekibi de bunun gereksiz olduğunu söyledi çok ilginç gerçekten.
papatyaannee Birkucukkelebek Hayır öyle bir problem biz yaşamadık dikkat ettim sizden sonra ama yok olmuyor